SZTÁRDZSÚSZ

Fia miatt nem kapja meg az adományt Lópici Gáspár

Évek óta próbál segíteni a győri Aurora zenekar a nehéz körülmények között élő Szilágyi Istvánnak.
  • Szerző: Ripost

3 millió forintot gyűjtöttek össze nemrég a színésznek, de Lópici Gáspár fia miatt nem egy összegben adják át a pénzt.

Nagyon sokan akarnak segíteni Szilágyi Istvánnak, akit több mint két hete úgy összevert a fia, hogy három bordája eltört, kórházba került. Péter most előzetes letartóztatásban van, de mindenki tart attól, mi lesz, ha kiszabadul. A környékbeliek is féltik a legendás színészt, azt ígérik, megvédik az idős embert, ha kiengedik a fiát. De nem csak ők tartanak Pétertől. Az Aurora nevű együttes sem meri átadni az általuk összegyűjtött 3 millió forintos segélyt Szilágyi Istvánnak. Sokan nem ismerik a teljes történetet, és a pénz visszatartása miatt támadják a zenekart. Ezért most úgy döntöttek: tiszta vizet öntenek a pohárba.

„Ha egy összegben átadnánk az összegyűlt 3 millió forintot, véleményünk szerint Péter rögtön elvenné tőle az egészet, és elutazna belőle külföldre – kezdte a %%-nak Vigi, a punkzenekar énekese. – Mi hosszú távú segítségben gondolkozunk. Pityi bácsinak több százezres közüzemi számlatartozása van, így először azt fizetjük ki belőle. A megmaradt összegből pedig havonta ötvenezer forintot adnánk neki. De még másfajta segítségben is gondolkodunk.”

Hogy miben szeretne még segíteni a nyomorban élő Szilágyi Istvánnak az zenekar, megtudhatja a %% napilap csütörtöki számából. Keresse az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?