SZTÁRDZSÚSZ

Férfiak zsongják körül a legendás magyar zenész özvegyét

Tamás arra biztatta gyermeke édesanyját, hogy halála után keresse meg a boldogságot. Gyöngyvér szíve ugyan még szabad, de az ostrom már elkezdődött...
  • Szerző: Buster

Július 19-én lesz három éve, hogy elment korunk talán legnagyobb zenei legendája, Somló Tamás. Az LGT frontembere mellett utolsó percig kitartott lánya édesanyja, Keszthelyi Gyöngyvér, aki 17 éves korában szeretett bele Tamásba és akivel bár hivatalosan elváltak, mindig szoros kapcsolatban maradtak.

Gyöngyvér 2016 októberében még nem tudta elképzelni, hogy létezhet férfi ezen a Földön, aki képes lesz pótolni élete szerelmét, de azt éppen a %RIPOST%-nak árulta el, hogy utolsó hosszú beszélgetéseikben, gyakran szóba került ez a kérdés.

"Tomi szerette volna azt látni, hogy boldog vagyok, biztonságban, szeretve élek"

- mondta akkor Gyöngyvér, aki az utóbbi hetekben kivirult, legalábbis ezt tükrözi közösségi oldala, ahol sorra oszt meg vidám pillanatokat az életéből. Ez a változás feltűnt a férfiaknak is, akik üzenetek és lájkok tömkelegével díjazzák fotóit.

Legutóbbi bejegyzésére majdnem 250 tetszésnyilvánítás érkezett de tucatjával akadtak férfiak, akik megjegyzést is fűztek a meglehetősen dögösre sikeredett fényképhez.

"Az egyik legszupibb kép rólad. Vidám vagy és derűs. Kicsattanó és csoda szép. Jó hogy látlak. Bár a svájci sushi még rád vár..."

- írta egyikük, míg egy másik rajongója ennél is messzebb merészkedett:

Ilyen jó nő sem lesz még egy!

- olvasható a kommentek között.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?