SZTÁRDZSÚSZ

Két hétig tartó ünneplés: ezt kapta születésnapjára Medveczky Ilona

Medveczky Ilona 80 éves. Az ünneplés már napokkal ezelőtt elkezdődött, és még koránt sincs vége. Elárulta, különös ajándékot kapott.
  • Szerző: Ripost

Medveczky Ilona korát meghazudtolóan kiváló egészségnek örvend. Fiatalsága abban rejlik, hogy soha egyetlen percre sem állt le a munkával. Sosem tartotta fontosnak az évfordulókat, most azonban ez más, mint az eddigiek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Születésnapjára Medveczky drága pezsgőt kapott

Fotó: Bors

„Nem terveztem semmit a szü­letésnapom alkalmából, de a barátaim annál többet. Egy he­te tart az ünneplés, és még a következő hét is rá fog menni a kö­szöntésekre, természetesen a létszámot, az előírásokat és a szabályokat megfelelően betartva. A pandémia miatt sem mondott le senki az köszöntésemről, ami nagy boldogsággal tölt el. A Forever TV köszöntött elsőként, egy minőségi, 1500 eurós pezsgővel„ – árulta el, hogy mit kapott születésnapjára Medveczky. A Borsnak elmondta, az ünnepeken kívül nem tartja fontosnak az évfordulókat.

„Soha nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a név- és a születésnapomnak. Persze a nyolcvan kicsit szíven üt, hiszen ha az ember megél egy ilyen kort, az már ajándék az élettől. A fiatalság egy állapot, nem egy erény. Gyakran elgondolkodom azon, mennyi hasznos évem lehet hátra” – elmélkedett a táncművész. „Az egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikum, vagy az ép elme. Sajnos sem édes­apám, sem édesanyám nem élhette meg ezt a kort. Boldog vagyok, hogy egészségesen, agyban is fitten kimondhatom, hogy 80 éves vagyok„ – mondta Ilona, aki elárulta, mi a fiatalsága titka.

MTI Fotó – Tóth Bálint

„Mindenkinek azt tanácsolom, ne hagyja abba a munkát. Nekem nincs időm azon morfondírozni, milyen idős vagyok, hiszen egy percre sem állok meg. Hétéves koromtól a balettintézetben komoly nevelést kaptam, megedződtem. A házam, a kertem, a növényeim, a kutyáim komoly felelősséget rónak rám. Mindennap reggel hattól éjfélig meg sem állok, ha lépésszámlálót csatolnának rám, meglepő eredményt mutatna” – fűzte hozzá mosolyogva Medveczky Ilona.

Fotó: Bors

Házat, kocsit, gyémántot is kapott születésnapjára

Medveczky Ilonának mindig sok udvarlója akadt. A díva nem tagadja, akadtak szép számmal olyan férfiak az éle­té­ben, akik méregdrága holmikkal akarták meghódítani. Volt, akitől kocsit, gyémántot vagy nercbundát kapott a születésnapjára, de a ma már több száz millió forintot érő villáját is ajándékba kapta. A Moulin Rouge-ban táncolt, amikor a férfi – aki egyetlen fellépését sem hagyta volna ki – megpillantotta a művésznőt. Soha nem kötötték őket össze szerelmi szálak, mégis fontos volt számára, hogy Ilonát biztonságban tudja, ezért kapta meg a csodálatos budai hegy tetején található villát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?