Létrehozva: 2016.01.21.

Fenyő Iván vallást alapít, nekünk, a zombiknak

A színész lelki tanácsaival szeretne utat mutatni az embereknek, éppen ezért fényszóró- meditációt tart. Ne aggódj, téged is kirángat a zombilétbõl!

Fenyő Iván pár évvel ezelőtti balesete után teljesen megváltozott, hiszen megérezte, milyen hatással van rá az önpusztító életmód. Ekkor jött rá, hogy változtatnia kell addigi felfogásán.

Spirituális meglátásairól, a magyar emberek nyitottságáról és élete új hivatásáról is mesélt a %RIPOST%-nak.

Az elején, amikor belekezdtem ebbe az egészbe, sokan nem értették, hihetetlennek tartották ezt a nagyfokú változást. De azt veszem észre, hogy ma már az emberek egyre inkább elfogadnak.

"Hitelesnek tartanak, hiszen tudják, hogy ugyanúgy egy szimpla ember vagyok közülük. Fogalmazhatnám úgy is, hogy a világ szomjazik, és én találtam egy kutat magamnak, magamban, és lehet, hogy más is kaphat ihletet az utamból. Rájöttem dolgokra, és feladatomnak érzem azt, hogy az útmutatásra, biztatásra éhes emberekkel megosszam ezt, ha épp kíváncsiak rá. A növekvő követők száma pedig azt mutatja, hogy igenis kíváncsiak, tenni akarnak a boldogságukért, változni és változtatni akarnak. Azért, hogy ők is felébredjenek. Hogy ne maradjunk zombik, akiket a gondolataik irányítanak, miközben mindezt mi észre se vesszük. Nem agyalni kell és túlgondolni a dolgokat, meg egymást és magunkat kritizálni. Hanem lazán, szabadon, pozitív beállítottsággal, minél tudatosabban, ébredten élni" - nyilatkozta Iván, aki nagy port kavart bejegyzését is hirtelen ötlettől vezérelve írta meg.

Azt a bejegyzést egy előadásom előtt fogalmaztam meg. Egyszer csak eszembe jutott, hogy erről beszélnünk kell. Nem mondtam azt, hogy minden nő lotyó. Hiszen anyám sem az, a női ismerőseim sem. Szeretem és tisztelem őket, nem kell engem se követni, se feltétlen egyetérteni velem. Nem kell elfogadni, amiket mondok.

Azok nem szent kijelentések, csak egy hétköznapi ember gondolatai. Akinek kell, az vegye, akinek nem, az hagyja.

"Mintha lenne két almám, és az egyiket felajánlanám annak, aki kéri. Nem kell elvenni. Aki szeretné, az elveszi, aki nem, az ott hagyja. Nem kell, hogy rosszindulattal álljunk egymáshoz. Sokkal egyszerűbb az élet. Miért bántjuk egymást? Mi sem erre vágyunk, mi se tegyünk tehát" – utalt arra Iván, hogy vannak, akik nem értik meg spirituális gondolkodását.

Szerencsére azért sokan ébrednek az országban. Nézzünk csak körül.

Az a lényeg, hogy a logikát hátrahagyva csak a szívünkre hallgassunk. Ha például úgy érzed, hogy festő akarsz lenni a Maldív-szigeteken, akkor ne agyalj, még ha félsz is, hanem bátran indulj el. Ne tartson vissza a sok kérdés. Mi lesz ott velem, miből élek majd? Ezek nem lényegesek. Se a sok kritizáló és rosszakaró. Csak csináld!

"A sikeres emberek is mind mertek lépni.  Egyik nagy példaképem Andy Vajna is például ki mert menni gyerekként annak idején Amerikába, és meg is lett a jutalma. Mindenkinek így kéne gondolkoznia” - fejtette ki véleményét a színész, aki egy hónapig volt egy elvonulóhelyen Brazíliában. Ide gyógyulni mennek az emberek. Az a lényege, hogy jobban megismerjék önmagukat, megtanulnak bízni, újrakapcsolódnak Istenhez, vagy a forráshoz - tudtuk meg Ivántól, aki január végén tartja első meditációját.

"Ez egy csoportos összejövetel lesz az elcsendesedésre, magunkba tekintésre, lenyugvásra, szívünk kinyitására és töltekezésre. Meditálunk magunkért, barátainkért, családtagjainkért, a számunkra ismeretlen emberekért és a világért"

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Forma-1 magyar reménysége csapatot és bajnokságot is vált

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

borsonline.hu

Megszakad a szív: holtan találták meg az eltűnt, 4 gyermekes nyíregyházi édesanyát

vg.hu

Brit címlapra került a Duna Aszfalt

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

hirtv.hu

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

ripost.hu

Fontos bejelentést tett Csuti, fotóval mutatta meg

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

ripost.hu

Házasság első látásra: Nem hiszed el, milyen kínos titok derült ki Csabiról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak