SZTÁRDZSÚSZ

Félt az anyaságtól Csobot Adél

Az énekesnő egy kismamáknak szóló blogon mesélt a várandósságáról és arról, hogy mit érzett, amikor megtudta, hogy anya lesz.

Csobot Adélban csak most tudatosodik igazán, hogy nemsokára valaki anyának fogja hívni. Egy kismama blognak nyilatkozott, melyben sok mindent elárult áldott állapotáról. Többek közt azt is, hogy gyermekkorában mindig arról álmodozott, hogy fiatalon lesz majd édesanya. Már akkor célként tűzte ki maga elé, hogy 23 éves koráig ő bizony szülni fog.

Amikor azonban valóra vált a gyermekkori álom, akkor viszont pont az ijesztette meg Adélt, hogy tulajdonképpen ő még mennyire fiatal. Ez a felismerés félelemmel töltötte el, de aztán az öröm, a boldogság, és az, hogy egy olyan férfi áll mellette Istenes Bence személyében, akire mindig számíthat, elfeledtetett vele minden negatív gondolatot.

Amikor kiderült, hogy anya leszek... Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyből az anyaság és a várandósság pozitív oldalára gondoltam. A félelem lett úrrá rajtam, és vicces lesz, ami most jön, de pont az volt ijesztő benne, hogy még csak 21 éves vagyok, hogy még csak a 22. életévemet sem töltöttem be

- árulta el Adél.

"Természetes szülést tervezgetek, és nem félek, hanem inkább izgatott vagyok" - számolt be róla az énekesnő, akivel párja is bent lesz a szülésnél.

És ezeket olvastad már?