SZTÁRDZSÚSZ

Félévente egyszer láthatja unokáit a legendás magyar énekes

Hatalmas családja van, ám egyik gyermeke sem él a fővárosban, így csak ritkán találkoznak.
  • Szerző: angie

Poór Péter is felléphetett a kormány által 5,3 milliárd forinttal támogatott Raktárkoncert-sorozaton, és bár a közönség nagyon hiányzott neki, partnernőjével, Rózsás Viktóriával nagyon éltek a színpadon. Ez nem is csoda, hiszen a koronavírus miatt rengeteg fellépésük elmaradt, és ahogy a megtudta, az énekes a családjával sem tölthetett túl sok időt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Máté Krisztián

„Alapvetően egy bohém, szétszórt művészlélek vagyok. Ezt otthon a feleségem, a családom is tapasztalja, de sajnos a vírus miatt nem tudunk összejöveteleket szervezni az utóbbi időben. Nagy a famíliánk, öt gyermekkel, 12 unokával és 2 dédunokával áldott meg a sors, de nem nagyon látom őket. Amikor valakinek elmondom, milyen nagy a családunk, az illető azt gondolja, hogy én egy olyan nagypapa vagyok, aki az unokáját az ölében lovagoltatja, játszik, szórakozik velük, de sajnos nem így van. Sajnos csak félévente egyszer látom őket egy-két órára” – mondta csalódottan az énekes, majd elárulta, mi akadályozza őket a találkozásban.

„Egyik gyermekem sem él Budapesten. Négy fiam van, akik vidéken laknak a családjukkal és van egy lányunk is, aki Németországban van szerződésben. Őt egy évben egyszer látom. Nagyon hiányoznak, de szerencsére az okostelefont már profin használom, és videóhívással tudjuk tartani a kapcsolatot” – mesélte a legenda, aki ha már a családdal nem lehetett, a zenére koncentrált, sőt írt is néhány új nótát.

Fotó: Ripost / Máté Krisztián

Szeptembertől december közepéig 51 előadásom volt lepapírozva. Ebből négy valósul meg, ami nem éppen jó arány, de nem akarok panaszkodni, hisz ezen a csodás Raktárkoncerten felléphettem a partnernőmmel. Hatalmas öröm ez számunkra, hiszen ez olyan felvétel lesz, ami az örökkévalóságnak szól. Akár 50 év múlva is meg lehet majd nézni. Egy kordokumentum, aminek a részese lehettem és ez nagyszerű” – fejezte be áradozva Poór Péter.

A koncertfilmek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan megnézhetőek lesznek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?