SZTÁRDZSÚSZ

Fél, hogy karanténba kerül Bódi Sylvi

Az egykori magyar szépségkirálynő aggódó bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán.
  • Szerző: BDF

Aggódik Bódi Sylvi! Az egykori magyar szépségkirálynő az Instagram-oldalán adott hangot félelmeinek, miszerint nagyon is tart attól, hogy a gyilkos járvány, a koronavírus miatt karanténba kerül a hazaútja során.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Most éppen Mikronéziában pihen, ahonnan hamarosan visszatér Magyarországra, ám a probléma az, hogy átszállásos repülőjegye a járvány gócpontján, Kínán keresztül szól. Azt is hozzátette, hogy szerinte globálisan nincs kordában tartva a járvány, és emiatt biztosan nem fog a „világvégéről” a már korábban lefoglalt jeggyel hazatérni, inkább keres más megoldást.

„Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, és reméljük ez így is marad. Mindenesetre Mikronézia már közel két hete nem fogad repülőket. (...) Mondhat bármit a mainstream media, de nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tartva a járvány. Bízom benne, hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni” – fogalmazott Bódi Sylvi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?