SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenetes párhuzam: Fekete Dávid sorsa kísértetiesen hasonlít édesapjáéhoz

Fekete Dávid sorsa: válása, valamint az azóta általa is bevallott több száz milliós adóssága kísértetiesen hasonlít arra, mint amin az édesapja, Zoltán is keresztülment annak idején.
  • Szerző: Ripost

Fekete Dávid sorsa kísértetiesen hasonlít édesapjáéhoz, akkor veszített el, amikor első házassága tönkrement Cserpes Laurával, most pedig, újabb kapcsolata tönkremenetelekor, a nevelőapját gyászolja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint azt a is megírta, nincs a legjobb passzban az egykori megasztáros énekes: feleségével válnak és az üzlete sem megy jól.

Fekete Dávid sorsa hasonlít édesapjáéhoz

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától.
Fotó: TV2

„A múlt héten temettük azt az embert, aki négyéves korom óta nevelt... ” – mondta néhány napja a Blikknek az énekes, akit azóta hiába kerestek a lap munkatársai, nem reagál. A lap most úgy értesült: visszaköltözött édesanyjához.

Kísérteties, de a zenész szinte ugyanazt az utat járja végig, mint apja, aki akkor hagyta el a családot, amikor az énekes még kicsi volt, 14 éves korában ismerkedtek csak össze és a Megasztár 2008-as szériája után rendezték kapcsolatukat. Zoltán is sikeres vállalkozó volt, de neki sem volt szerencséje, ezt korábban éppen az énekes mesélte el a Blikknek.

„Nagyon jól menő vállalkozása volt, amelyet a két kezével épített fel. Aztán – egészségi állapota miatt is – hanyatlani kezdett, boltjaitól, üzemétől meg kellett válnia. Emiatt a cég hiteleit alig tudta fizetni, anyagilag is nehéz helyzetbe került” – mesélte akkoriban Dávid, aki akkor a munkába menekült a problémák elől.

Most azonban sokkal nagyobb a baj, saját bevallása szerint is több száz millióval tartozik, miután tönkrement az autókereskedő cége, és ahogy fogalmazott, ő maga is hozott rossz üzleti döntéseket, így akár még börtönbe is kerülhet.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?