SZTÁRDZSÚSZ

Fantasztikus előadókkal indul a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató új szériája

Idén már negyedik alkalommal indul a VOLT produkció és a Petőfi Rádió közös tehetségmutató versenye, a Nagy-Szín-Pad!
  • Szerző: Ripost

Ezúttal nyolc zenekar és előadó verseng a rendkívül rangos díjakért a negyedik alkalommal megrendezett tehetségmutató versenyen.

A Nagy-Szín-Pad! idei versenyzői: Petruska, Lóci játszik, Jónás Vera Experiment,The Qualitons, Dope Calypso, Konyha, Mörk, Sena

A résztvevők kivétel nélkül meghívást kapnak a legnagyobb hazai fesztiválokra, a győztes a nagyszínpadokon szerepelhet, és az előadók közül valaki Magyarországot képviselheti a 2018-as Eurosonic Festivalon, Hollandiában. A győztesnek lehetősége nyílik egy videóklip elkészítésére is.

A zenekarok produkcióit egy majdnem száz tagú szakmai zsűri fogja figyelemmel követni. Többek között az Animal Cannibals, Ganxta Zolee, újságírók, dalszerzők, fesztivál és rendezvényszervezők, valamint a média munkatársai. A koncertek online és a Petőfi TV-ben élőben is követhetőek.

Fontosnak tartom a feltörekvő tehetségek gondozását.

"Szerintem elengedhetetlen, hogy egy régi zenész is képben legyen a friss előadókkal. Úgy gondolom a mai zenészeknek nehezebb fent maradni, hiszen ma már mindenki híres akar lenni."

- árulta el Ganxta Zolee a %%-nak.

A koncertek május 19-22. között zajlanak, majd a végső döntőre május 27-én kerül sor. Bár a versenyző előadók mindannyian elszántak,nem szeretnének egymással versengeni, csak élvezni szeretnék a koncerteket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?