SZTÁRDZSÚSZ

Fantasztikus ajándékot kapott barátaitól Nagy Feró

Ma ünnepli a 75. születésnapját Nagy Feró. A jeles alkalom kapcsán a magyar zenei élet színe-java – köztük Ákos, a Republic, a Kowalsky meg a Vega, Bródy János, a Tankcsapda, a Bagossy Brothers Company és a Magna Cum Laude – egy olyan meglepetésalbummal készült, amelyen Beatrice-dalok feldolgozásai szerepelnek.
  • Szerző:

Január 14-én Nagy Ferót ünnepli az ország: a nemzet csótánya ma töltötte be a 75. életévét, ami persze, egyáltalán nem látszik rajta.

Az előadók közül többen a közösségi oldalukon üzentek az ünnepeltnek, ráadásul Magyarország miniszterelnöke is felköszöntötte.

20200907 Budapest
Raktárkoncert
Beatrice
Fotó: Markovics Gábor (MG)
Ripost
képen: Nagy Feró

De ez még nem minden!

A Beatrice énekesét ma reggel a Petőfi Rádió stúdiójában hatalmas meglepetés érte: amellett, hogy egy fantasztikus tortát is kapott, itt tudta meg, hogy a magyar könnyűzenei élet több tucat prominens előadója teljes titokban elkészített egy 32 dalt tartalmazó tribute albumot a szerzői és előadói munkássága előtt tisztelegve.

A Feró 75 – „Ahogy ti zenéltek...” című lemezen többek közt olyan előadók szerepelnek, mint Ákos, a Kowalsky meg a Vega, Bródy János, a Tankcsapda, az Anna and the Barbies, a Bagossy Brothers Company, a Republic és a Magna Cum Laude. A közreműködő zenészek a dalfeldolgozásokat és az ünnepeltet köszöntő videóüzeneteiket 17 óra után folyamatosan teszik közzé a saját közösségi felületeiken.

 

 

És ezeket olvastad már?