SZTÁRDZSÚSZ

Fájdalmas vallomás: barátai elvesztése miatt regisztrált a védőoltásra a TV2 sztárja

Sok magyar hírességhez hasonlóan Laklóth Aladár színművész is úgy döntött, azonnal regisztrál a koronavírus elleni védőoltásra. Állítása szerint csak úgy csendesíthetjük el a járványt, ha a lakosság 60-70 százaléka átesik a betegségen, vagy beoltatja magát.
  • Szerző: Doris

Laklóth Aladár a közönségnek nemcsak a színpadról, a TV2 vadiúj napi sorozatából, a Doktor Balatonból is ismerős lehet. A 60 éves színművész a -nak mondta el a véleményét a vírushelyzettel kapcsolatban és azt is elárulta, hogy azonnal regisztrált a védőoltásra, hiszen az elmúlt időszakban több közeli barátját is elvesztette.

Fotó: Nemzeti sport

„Az igazság az, hogy én tavasszal, az első hullám idején is nagyon fegyelmezett voltam, betartottam minden szabályt. Otthon, a karanténban azzal szórakoztattam az ismerőseimet, hogy verseket szavaltam a neten. Akkor még azonban a közvetlen környezetemben nem volt senki, aki megfertőződött volna” – kezdte lapunknak Laklóth.

Azóta viszont sajnos nagyot fordult a világ. A színész néhány közeli barátját, pályatársát elvesztette. A tragédiák sorozata arra sarkallta, hogy azonnal regisztráljon a koronavírus elleni vakcinára.

Fotó: Fábián Borbála / TV2

„Szörnyű halálesetek történtek az utóbbi időszakban. Balázs Fecó nagyon jó barátom volt, de említhetném Böröndi Tamást is, a Vidám Színpad igazgatóját, akivel szintén nagyon jóban voltam. Őt is elvesztettük, és Kelemen Csabát is, akivel még Egerben dolgoztam együtt. Sajnos ezek miatt sok dolgot átértékeltem, hiszen sok közeli ismerősöm hunyt el, vagy kapta el a koronavírust. Így számomra nem is volt kérdés, hogy regisztálok, és várom, hogy megérkezzen a vakcina” – árulta el a Doktor Balaton sztárja, aki szerint csak úgy számolhatunk le a vírussal, ha a lakosság 60-70 százaléka túl esik rajta, vagy beoltatja magát.

 

 

És ezeket olvastad már?