SZTÁRDZSÚSZ

Fájdalmas baleset: Orsócsonttörést szenvedett a neves magyar énekes

Varga Miklóst hidegzuhanyként érte az orvosi diagnózis, miután nem szűnő csuklófájdalmai miatt felkereste az ügyeletet. A népszerű énekes a Ripostnak mesélte el, hogy focizás közben sérült meg, aki még a részletekről is beszélt lapunknak!
  • Szerző: BDF

Úgy tűnik, átok ül a magyar művészválogatott focicsapatának játékosain. Éppen néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy a Vidám Színpad művészeti vezetője, Straub Dezső törött és repedt ujjakkal sétált be az egyik budapesti kórházba, miután csúnyán megsérült focizás közben. A megtudta, hogy nemrégiben újabb fájdalmas baleset történt az egyik mérkőzésen! Az eset elszenvedője az ismert magyar énekes, Varga Miklós volt, aki orsócsonttörést szenvedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Éppen a kapuban álltam, amikor az egyik fiatal színész bal lába nagyon meglendült, és iszonyatos erővel küldte a kapu felé a labdát. Én lazán, bal kézzel ütöttem ki a labdát, ami egyébként sikerült is, mert nem lett gól belőle. Viszont abban a pillanatban éreztem, hogy nagy baj van” – kezdte a -nak Varga Miklós, aki óriási fájdalmat érzett, mégsem hagyta cserben csapattársait, és nem adta fel a játékot.

„Összecsuklottam, és rettenetesen elkezdett fájni a csuklóm. Igaz, utána kiálltam a kapuból, de folytattam a mérkőzést, amit végig le is játszottam.”

Közvetlenül a meccs után hazament a 63 éves énekeslegenda, aki nem szűnő fájdalmai miatt végül még aznap késő este elment az orvosi ügyeletre. Azt mondta, az orvosi diagnózis hideg zuhanyként érte.

„Eleinte azt gondoltam, hogy egy egyszerű csuklórándulás, mert ugye a törésnek szemmel látható jelei vannak. Nekem viszont nem dagadt fel cipó nagyságúra, csupán egy kicsit volt csak bedagadva. De, amikor már késő este sem akart szűnni a fájdalom, biztos, ami biztos alapon leszaladtam a kerületi sebészetre, ahol egy kedves orvos barátom fogadott. ”Te is jól kezded az évet, egy csuklótöréssel„ – mondta rögtön nekem. Mire meglepettségemre csak annyit tudtam mondani: dehogy van ez eltörve! Aztán felküldött röntgenre, ahol megállapították, hogy orsócsonttörésem van. Begipszelték, és közölték, hogy három-négy hétig biztosan rajtam lesz. Teljesen kétségbeestem. Hát, hogyan fogok így én focizni? – folytatta lapunknak Varga Miklós, aki végül saját felelősségére, de begipszelt kézzel is eljár tréningezni.

A további részleteket megtudhatod a napilap szerdai számában! Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?