SZTÁRDZSÚSZ

Ezt üzenték kollégái Tahi Tóth Lászlónak

Egy ország aggódik a nagybeteg Tahi Tóth László miatt, akit múlt hét szombaton zavart beszéd, látászavar és iszonyatosan erős fejfájás miatt a színházból vitt el a mentő.
  • Szerző: Ripost

A Jászai Mari-díjas művész felesége a %% napilapnak elmondta, hogy pár évvel ezelőtti stroke-ja miatt egy ér nyomja az agyat, ez okozza a kíméletlen tüneteket.

Színésztársai  lapunkon keresztül üzennek Tahi Tóth Lászlónak:

Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatónője

Lacikám, nagyon várunk vissza, hiányzol a társulatból, mihamarabb gyógyulj meg, mi tárt karokkal várunk.

 

Hegedűs Géza

Laci, lélekben veled vagyunk, amint lehetséges, meglátogatunk, nem ugyanaz nélküled a Vígszínház!

 

Halász Judit

"Lacikám, nagyon megijesztettél bennünket, kivel beszélgetek majd olyan jókat, mint veled szoktam? Én tudom, hogy hamarosan felépülsz és visszatérsz hozzánk."

 

Lippai László

„Kedves kolléga, hát jól ránk ijesztettél előadás közben és nem győzöm hangsúlyozni, hogy minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen betegen is végigjátszottad az előadást. Nagyon szeretek veled játszani, és ez az előadás nélküled nem ugyanaz!"

 

Verebes István

„Nagyon sokat gondolok rád, el sem hiszem, ami történt. Tudod, azt mondják, a színész a színpadon akar meghalni, de szerencsére te nem tetted meg. Ahogy lehetséges, meglátogatunk és nagyon várunk vissza.”

 

Ömböli Pál

„Kedves Lacikám, bízom a mihamarabbi gyógyulásodban, nélküled nem is játszunk, levettük a műsorról a mindkettőnk szívéhez közel álló Hattyúdalt is és a többit is, amiben vendégszerepelsz. Nagyon várunk vissza!”

Hogy ki üzent még és hogy a lapunk által megkérdezett orvos mit mondott, azt a %% napilap szombati számából megtudhatják!

És ezeket olvastad már?