SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem hiszed el! Kiszel Tünde ad tanácsokat II.Erzsébetnek!

A brit királynő aktív közösségi életet él, így ki mást szabadíthatnánk rá tanácsadónak, mint az első számú naptárdívánkat. Hiszen ha valaki, ő tudja, mi a sikeres Facebook-oldal titka.
  • Szerző: BDF

Kiszel Tünde összesen három Facebook-oldal tulajdonosa. Mind a hármat személyesen ő kezeli, ugyanis nagyon fontosnak tartja a közvetlen kapcsolatot a rajongókkal.

"Aktív facebookos vagyok, mindennap posztolok. Nagyon sok barátom, ismerősöm, rajongóm van."  - árulta el Tünde a hétfői Mokkában, és azt is hozzátette, hogy semmilyen körülmények között nem adná át más kezébe oldalainak irányítását.

"Bár rengeteg időt elvesz tőlem, de én szeretem. Pozitívak a visszajelzések, és várják is a posztjaimat. Ha egy napig nem posztolok, már hiányolják, és rögtön írnak nekem, hogy mi van velem, hova tűntem?!" - folytatta, majd hozzátette, hogy amennyiben lehetősége nyílna rá, természetesen szívesen kezelné a brit királynő Facebook-oldalát is.

"Nagy megtiszteltetés lenne, de gondolom nagy a túljelentkezés, és nem Magyarországról fog választani."

Én azt tanácsolnám neki, hogy ha ideje engedi, akkor ő posztoljon, mert ez teszi személyessé az oldalt, és azok, akik szeretik és tisztelik, biztosan nagyon örülnének ennek. Tehát, ha röviden is, de egy-két kedves sort, vagy fotót...

- mondta el tippjeit a naptárdíva, aki szerint egy szelfit is lőhetne magáról a királynő, ugyanis a korral neki is haladnia kell.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?