SZTÁRDZSÚSZ

Ezt mondták kollégái Liptai Claudiáról a háta mögött

A mûsorvezető kisfia születése óta alig találkozott munkatársaival, akik kaptak az alkalmon, és jól kibeszélték őt.
  • Szerző: BDF

Liptai Claudia boldogabb, mint valaha. Ez pedig a megjelenésén is pontosan tükröződik. Nemrégiben egy céges partin vett részt, ahol mindenkit levett a lábáról. Kétségkívül bomba formában van a kisfia, Pataki Marcell Ádám születése után alig hatvan nappal.

Komolyan mondom, jobban néz ki, mint a babavárás előtt!

Kifejezetten vékony, az arcán egyetlen ránc sincsen, energikus, és árad belőle a szépség. Látszik rajta, hogy nagyon boldog, és ez, mint tudjuk, mindenkit megszépít” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő híresség, aki úgy tudja, Clau egyáltalán nem tart semmilyen különleges diétát, csupán odafigyel az alakjára. Ezért tudott nem sokkal a szülés után ismét tökéletes formákat villantani.

„A terhessége alatt nem hízott annyit, mint Pankával, így valószínűleg könnyebben is szabadult meg attól a kevés fölöslegtől, ami volt rajta. Azt tudom, hogy kerüli a finomított cukrokat, az idei bejgli is – persze – a Pataki cukrászdában sül, és cukormentes lesz” – magyarázta az ismerős.

Noha az immáron kétszeres édesanya lelki és fizikai állapota bőven megengedné, hogy újra a munkába álljon. Úgy tűnik, erre még várni kell egy picit.

Claudiával van egy megállapodásunk, hogy a szülés utáni pár hónapban kizárólag a babára szeretne koncentrálni, és én is csak ezzel kapcsolatban keresem

  - mondta a napilapnak Kende-Hofherr Krisztina, a TMC tulajdonosa, majd hozzátette:

Ha készen áll arra, hogy a munkáról is beszéljünk, akkor ő jelentkezik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?