SZTÁRDZSÚSZ

Ezt mondta Szabó Győző az édesanyja haláláról

A színész édesanyja, Mária a múlt hét vége felé hunyt el. Győző szomorúan mesélt a legdrágább szerettéhez fűződő kapcsolatáról és az utolsó napokról.
  • Szerző: Ripost

Szabó Győző édesanyja váratlanul lett rosszul, és a múlt hét végén hunyt el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Felfoghatatlan, szörnyű érzés ez... Még nem is igazán tudatosult bennünk, hogy nincs többé – mondta magába roskadva a Blikknek. – ”Anyu Nyírbátorban lakott, de szinte mindennap beszéltünk telefonon. Amikor már néhány napja nem értük el, rossz érzés fogott el, hogy valami baj történt. Kiderült, nem volt jól, kórházba került. Odautaztunk, de sajnos akkor már nagyon rossz volt az állapota. Végül a szíve nem bírta és feladta a küzdelmet...„

Fotó: Facebook

A színész korábban óvónőként dolgozó édesanyját nagyon szerették a városban, sokan emlékeztek meg róla, s nyilvánítottak részvétet a gyászoló családnak. Győző még nem tudja pontosan, mikor és hogyan vesznek végső búcsút édesanyjától, ám szeretne méltóképpen elköszönni tőle.

Közel álltak egymáshoz, s amilyen gyakran lehetett, találkoztak is. Mária néni imádta az unokáit, a 22 éves Borit és a kilencéves Misit, boldog volt, amikor egy éve megszületett fia harmadik gyermeke, Gáspár is. A színész számára meghatározó volt a szüleihez fűződő kapcsolata, édesapja egyben a barátja is volt, míg édesanyja a születésétől kezdve mindenben támogatta a gyermekét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?