SZTÁRDZSÚSZ

Ezt kérte temetésével kapcsolatban a Roxette elhunyt énekesnője

Kolléganője búcsúzik a Roxette énekesnőjétől, akinek a temetéséről is kiderült néhány részlet.
  • Szerző: Ripost

A is beszámolt róla, hogy a Roxette énekesnője, a svéd Marie Fredriksson hosszan tartó betegség után hétfőn elhunyt, miután még 2002-ben agydaganatot diagnosztizáltak nála. Most családja, férje és két gyermeke gyászolja, emellett pedig természetesen közeli ismerősei, rajongói és barátai is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zenésztársa, Per Gessle legjobb barátját vesztette el, akitől így búcsúzott:
„Nagyon gyorsan telik az idő. Csupán nemrég volt, hogy a kicsi lakásomban éjjel-nappal lehetetlen álmokról fantáziáltunk – és micsoda álmokat sikerült ténylegesen megvalósítanunk együtt! Örülök, hogy megismerhettem tehetségedet és nagylelkűségedet. Minden szeretetemet küldöm neked és családodnak. Sohasem lesz már semmi ugyanolyan„ – írta a megható sorokat Per Gessle közösségi oldalán.

 

A 17 évig betegségével küzdő énekesnő végakaratát még nem közölték, ám úgy tudni a közeli ismerősöktől, hogy kikötötte: bőrdzsekiben temessék el – írja a Lokál.

Orbán Viktor is búcsúzott

Még sokak fülében ott cseng a Listen to your heart, ami a Fidesz indulója is volt a rendszerváltás éveiben. Így nem is meglepő talán, hogy Orbán Viktor is búcsút vett Fredrikssontól:

„R.I.P. Marie Fredriksson. Köszönünk mindent” – írta Facebook oldalán.

 

És ezeket olvastad már?