SZTÁRDZSÚSZ

Ezt jósolják 2016-ra: Berki összeomlik, terror Budapesten

Megkérdeztünk egy sztárjóst, mire számíthatunk az idei évben. Nem lettünk túl boldogak Frabato szavaitól.
  • Szerző:

Eljött az év eleje, az új kezdetek, a nagy fogadalmak és a nagy változások ideje. De hogy pontosan mi fog történni 2016-ban? Azt a legtöbbünk nem tudja megmondani, ezért a %% kikérte egy profi segítségét, aki elviekben a jövőbe lát velünk ellentétben. Szóval ezeket látja az idei évre a kártyából, tenyérből és úgy általában mindenből jósoló Frabató.

A fontos celebügyek

A sztárjós elárulta, hogy mi lesz Bálint Antónia és Sarka Kata hírhedt telefonálós perének végeredménye: "Tuti Sarka Kata győzelem lesz. Az igazság és letisztulás éve lesz ez, tehát itt is az igazság fog győzni" - mondta Frabato, aki ezek szerint már teljesen biztos benne, hogy múlt nyáron tényleg Toncsi hívta fel illuminált állapotban Sarkát, aki rögzítette az egész beszélgetést.

Egy másik honi híresség 2016-os évébe is betekintett. Frabato szerint Berki Krisztián tényleg nem marad sokáig Miamiban, és elég nagy visszaesés várható a népszerűségében.

Össze fog dőlni Miamiban, kiderül majd, hogy a dolgai nagy része kamu. Amit csinál, jól csinálja, de nincs mögötte semmi, és ebbe fog belebukni. Az ő szájából nem fogunk erről hallani, de semmiféle sikertörténete nem lesz az USA-ban.

Természetesen nem mehettünk el szó nélkül a tavalyi év talán legnagyobb vesztese, Ákos mellett sem, aki egyetlen nyilatkozattal elérte, hogy kiszálljon mögüle a főszponzora, és többen lándzsára akarják húzni. Bár Ákos még mindig nem a feministák kedvence, azért nem kell félteni. "Bármilyen helyzetben van most, nincs összedőlés. Jó energiát visz, felszálló ágban van. Talál új szponzort, már januárban hallunk erről, Ákos fölfele bukott. Művészi szinten lép előre, neki ez az útja, még a politizálás is belefér."

A fontosabb dolgok

Frabato nemcsak a celebjövőhöz ért, hanem a komolyabb eseményeket is látja.

Természeti katasztrófa is lesz Magyarországon, de terrorcselekmény is.

Ez utóbbi szinte biztos, hogy Budapesten lesz, és 2016 második felében várható.

Szerencsére vannak jobb hírei is: "Gazdaságilag sok út nyílik meg előttünk, sok olyan dolog kristályosodik ki, ami a kisemberek számára előre jutási lehetőséget ad." - zárta le jóslatai sorát Frabato.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?