SZTÁRDZSÚSZ

Ezt is megúszhatja Berki: reagált a pletykákra a TV2

Hétfő reggel felreppent a hír, miszerint a csatorna új vezetősége átgondolná Berki Krisztián szerződését, mert sokallják a fizetését. A Ripost megkereste a pletyka kapcsán a csatornát.
  • Szerző: MF

A Blikk információ szerint Berki Krisztián jelentős összegtől eshet el. Ugyanis legfőbb kenyéradója, a TV2 mostantól nem szeretné finanszírozni a luxuséletvitelét. A lap szerint a csatorna új vezetősége elrendelte a kigyúrt celeb szerződésének felülvizsgálatát, sőt műsorvezetőként sem számítanak majd rá.

"Régóta nyílt titok volt a TV2 berkeiben, hogy a csatorna finanszírozza Berki luxusát. 100 millió forint két évre, erről szólt a szerződése. Azt egyébként senki nem értette, hogy miért mentek bele a csatorna volt tulajdonosai az óriási gázsiba, hiszen még Liptai Claudia vagy Ördög Nóra, a csatorna nagy sztárjai is sokkal kevesebb fizetést kapnak"

- árulta el a Blikknek egy neve elhallgatást kérő bennfentes.

A %% meg is kereste a csatornát a szóban forgó ügy miatt.

Berki Krisztiánnal jelenleg élő szerződés alapján működik együtt a csatorna

- tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától. Ez egyértelműen arra enged következtetni, hogy semmilyen szerződésmódosításról nincsen szó jelen esetben.

Berki egyébként a Fem3 Café mellett az Éden Hotelt vezette, illetve az Édes Élet legjobban fizetett szereplője is. Amik ugyan nem topműsorok, de akkor sem lenne reális húzás a csatornától, ha beintene Krisztiánnak. Ugyanis ő az egyik legérdekesebb alakja a TV2-nek, akire valamiért nagyon kíváncsiak az emberek.

 

a 2016-os év első hetében is a top kattintások között a berkiúgy ahogyan tavaly is csak a köszönetemet tudom kifejezni...

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2016. január 10.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?