SZTÁRDZSÚSZ

Ezt ígérte feleségének: Mintaapa lesz Curtis

Jó útra tért a rapper, mostantól csak zenélni akar és gondoskodni a családjáról.
  • Szerző: Angie

Egy hónap múlva már kezébe foghatja első gyermekét Curtis. A rapper nagyon izgatott, feleségével tudatosan készülnek a nagy napra.

Eldöntötték, mindenképp apás szülés lesz, annak ellenére is, hogy Curtis barátai közül többen is rémtörténetekkel ijesztgették. A férfiak egy része úgy gondolja, nincs semmi keresnivalója a szülőszobán, hiszen nem tudhatják, milyen hatással lesz rájuk a látvány. Van, aki attól tart, ez az élmény kihathat a későbbi intim együttlétekre is. Curtis azonban nem rezelt be, Kriszti mellett akar lenni a nehéz és a leggyönyörűbb percekben is.

"Sokan elmondták a saját tapasztalataikat, de Kriszti terhessége kezdetén azzal is riogattak, hogy a kilenc hónap alatt kibírhatatlan hangulatingadozásai lesznek. Nem így történt, kiegyensúlyozott volt végig, szóval már csak ezért sem bizonytalanodtam el a szüléssel kapcsolatban – jelentette ki Curtis, aki kötelességének érzi, hogy bent legyen a szülőszobán.

"Nem volt kérdés, hogy apás szülés lesz, semmi pénzért nem hagynám ki! Nagyon izgatottak vagyunk, életünk legboldogabb szakasza veszi kezdetét a fiunk születésével. Szeretnék mindenben részt venni, a születésétől kezdve a játékokon át a fürdetésig. Én már most szerelmes vagyok a kisfiamba, biztos, hogy mindent megengedek majd neki!"

– nyilatkozta Curtis.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?