SZTÁRDZSÚSZ

Ezt gyakorolja otthon fürge ujjaival Molnár Anikó

Az egykori valóságshow-sztár zongorázni tanul. A Ripostnak elmondta, miért éppen e mellett a hangszer mellett döntött.
  • Szerző: BDF

Molnár Anikó gyerekkori álmát valósítja meg új hobbijával. Már sok éve, kisiskolásként is zongorázni szeretett volna, ám a családja nem állt jól anyagilag, így nem tudták ezt kifizetni neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Elvégeztem egy zenei általános iskolát. Hat évig hegedültem, de ez egy kényszerpálya volt. Mindig zongorázni akartam, de nem volt rá pénzünk, nem engedhettük meg. Akkor Édesanyám döntés elé állított, hogy furulya vagy hegedű, és én az utóbbit választottam. Nem szerettem, mert az iskolában cikiztek miatta, de ma már bánom, hogy így álltam hozzá” – emlékezett vissza a -nak Anikó, aki azt is hozzátette, az már kiskorában kiderült, hogy van tehetsége és hallása is a zenéhez.

Az egykori Nagy Ő nemrég ismerkedett össze egy kiváló művésszel, akinek a zongorajátéka teljesen elkápráztatta. Ennek a hatására döntötte el, hogy megtanul zongorázni.

„Igaz, már a múlté a fiú, de elvarázsolt a tehetsége. Hallgattam a játékát, és előhozta bennem a régi álmomat. Most van egy tanárom is, Dakos Lilla, aki egy fantasztikus zongorista. A nyáron nehéz egyeztetni, de szeptembertől heti egy-két alkalommal szeretnék járni. Nagy kedvencem Beethoven egyik legismertebb darabja, a Für Elise. Most ezt tanulom youtube-os videókból” – mosolygott Anikó.

„Bármi problémám van, vagy ideges vagyok, elkezdek játszani és eltereli a figyelmem. Kikapcsolja az agyamat és ez nagyon jó” – zárta Anikó, aki nem tartja kizártnak, hogy a jövőben akár nagyközönség előtt is színpadra áll majd.