SZTÁRDZSÚSZ

Ezért van 80 fölött is kirobbanó formában Aradszky László

Az énekes 15 kilót adott le az utóbbi időben, mivel elengedhetetlen számára, hogy egészséges maradjon. A Ripostnak arról is beszélt, hogy rendszeres követője az Eb-nek. Elárulta azt is, nála melyik csapat a befutó.
  • Szerző: BDF

„Ennél jobban nem érezheti magát az ember. Nemrég érkeztem le a Balatonra. Ma volt két tévéfelvételem, most pedig élvezem a pihenést a családi nyaralóban” – kezdte a %%-nak Aradszky László, aki az elmúlt hónapokban 15 kilótól szabadult meg.

Elhatároztam, hogy életmódot váltok, ezt véghez is vittem. Minden elhatározás kérdése. Öt éve felhagytam az alkohollal, és negyvenkét éve már, hogy leszoktam a cigiről."

Tizenöt kilót adtam le, de ebből már visszajött kettő. Legalábbis ezt mondta a feleségem – viccelődött az énekes, majd hozzátette:

Muszáj tennünk az egészségért. Főleg, ha átlép a nyolcvanon az ember. Akkor azért elgondolkozik...

Aradszky László korát meghazudtolva koncertezik. Fiatalokat megszégyenítő módon bírja a strapát. Sosem fárad el, a mai napig örömét leli a munkájában.

„Ötvennégy éve vagyok már a színpadon. Ötvennégy éve játszom. Tegnap is egy órát énekeltem. Nem fáradtam el. Nekem ez az életem. Nem az a siker, ha egyszer meghívnak valahova, hogy énekelj, hanem az, hogy ha visszahívnak ugyanoda háromszor, négyszer, vagy még többször” – folytatta az énekes, akivel épp a Spanyolország-Csehország mérkőzés előtt beszélgettünk. Így akarva akaratlanul is szóba került az idei Európa-bajnokság.

Minden meccset nézek. Eszem ágában sincs kihagyni az Eb-t. Ha valamiért még sincs időm élőben követni, felveszem és éjszaka nézem meg.

"A mérkőzés alatt is fitten tartom magam. Minden alkalommal felülök a szobabiciklimre és húsz-huszonöt percet letekerek. De súlyzózni is szoktam közben” – mesélte Aradszky, aki azt is elárulta, kinek szurkol az Eb-n.

Természetesen szívvel-lélekkel a magyar gárdának...

Nagy büszkeséggel töltött el, hogy a nyitómeccset magyar bírók vezették, de, be kell, hogy valljam, a favorit mégis a német csapat. Õk remekül futballoznak”  – mondta az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?