SZTÁRDZSÚSZ

Ezért szabadulna a Mercijétől a Viszkis

Ambrus Attila a Ripostnak mondta el, hogy miért árulja a céges autóját. Itt vannak a pontos részletek.
címkék:
  • Szerző: BDF

Hat év után megválik régi Mercedesétől Ambrus Attila. A Viszkis közel 1,8 millió forintért árulja a 2009-es évjáratú céges járgányt, amit a a legnagyobb internetes használt autó kereskedés oldalán szúrt ki. „Saját tulajdonomban levő kisteherautó, megkímélt esztétikai, műszaki állapotban eladó. Téli, nyári jó állapotú gumi garnitúrával, telefonkihangosítóval felszerelve. Folyamatosan szervizelt” – olvasható a leírásban, ami alapján az új tulajdonos nagyon is jól járna a 11 éves járgánnyal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Megkerestük a Viszkist, és arról kérdeztük, hogy a közre játszik-e a jelenlegi járványhelyzet vagy amúgy is tervben volt a csere?

„Az a helyzet, hogy kinőttük a járgányt, ezért szeretnénk túladni rajta. Ez a Mercedes Vito jó ideje csak porosodott a garázsban, ráadásul kétüléses, és nem tudtuk biztonságosan belerakni a gyerekülést, amiben Anna ül. Igazából már vásároltunk egy másikat, egy ugyanilyen típusút, mert nekünk nagyon bevált, de ez öt személyes, ezért jobban elférünk benne. Nem is beszélve arról, hogy piacozásra is alkalmasabb, mint az elődje” – magyarázta a -nak Attila.

Fotó: hasznaltauto.hu

 

címkék:
És ezeket olvastad már?