SZTÁRDZSÚSZ

Ezért retteg a koronavírustól Sas József felesége

Tavaly óta teljesen megváltozott a Sas család élete. A humorista ugyan már képes egy kis sétára, felesége még mindig sokat dolgozik otthon.
  • Szerző: angie

Nincs könnyű helyzetben Sas József és felesége, Zsuzsa, ugyanis a járvány miatt az orvosok, gyógytornászok egy része már nem jár a humoristához – csak a korábban szerződtetett ápoló látogatja a beteget –, így a feladatok nagy része Zsuzsára hárul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A Sas-kabaré atyja tavaly januárban kapott agyvérzést Thaiföldön, s bár már lassan egy éve az otthonában gyógyul, egész napos felügyeletre van szüksége. Ráadásul mivel a Jászai Mari-díjas író, rendező ágyhoz van kötve, így a feleségének állandóan a rendelkezésére kell állnia.

„Nem könnyű manapság az életünk, három ember munkáját végzem egymagam, ki sem látok a fejemből. Szinte semmire nincs idő, rohanok a teendők után, este pedig, amikor végzek a dolgommal, olyan fáradt vagyok már, hogy azonnal elalszom” – adott helyzetjelentést a Blikknek Zsuzsa asszony, aki természetesen nem lankad, mindent megtesz a férjéért, de aggódik saját magáért is.

„A gyógytornászt és az egyik kezelőorvost le kellett mondani, igazság szerint félünk, nehogy lebetegedjen Jóska vagy akár én, mert ha ágynak esek, nem tudom, mi lesz velünk”

Zsuzsa erőn felül teljesít tavaly nyár óta, amióta hazavitte férjét a kórházból. A humoristához hónapokon keresztül külön orvosi csapat járt, hogy mielőbb felépüljön, a rehabilitáció pedig jó úton haladt. Igaz, segítséggel, de néhány lépést már meg tudott tenni Sas, aki a nap nagy részét így is ágyban töltötte.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?