SZTÁRDZSÚSZ

Ezért marad el Törőcsik Mari idén hagyományos születésnapi vacsorája

A nemzet színésze ezen a jeles napon hosszú évek óta a tiszteletére rendezett vacsorán ünnepelt, barátai körében, de szerda este ez a hagyomány megtörik.
  • Szerző: Buster

Törőcsik Mari szerdán ünnepli 81. születésnapját, és már délben túl is esik a köszöntéseken, mivel úgy érzi, már nincs ereje az esti ünneplésre. Mindössze két barátja ebédmeghívását fogadta el, a nap többi részét pedig otthonában, pihenéssel szeretné tölteni.

„Tavaly a nyolcvanadik születésnapomon még erőt vettem magamon, és elmentem arra a vacsorára, amit egy kedves barátom szervezett meg minden évben nekem.

Ugyanakkor könnyen lehet, hogy az volt az utolsó ilyen alaklom, mert idén már érzem, fáradt vagyok egy nagyszabású ünnepléshez.

Persze azért nem múlik el nyomtalanul ez a nap sem, mivel egy szolid és kis létszámú ebédre azért elmegyek. Nem akarok túl nagy feneket keríteni ennek a napnak, így az ebéd után hazatérek, és pihenni fogok” - mesélte a %%-nak a legendás színésznő, aki mellett lánya lesz ott e jeles napon, külföldön élő fia pedig telefonon köszönti majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?