SZTÁRDZSÚSZ

Ezért lesz nehéz nyara a Korda házaspárnak

Nincs egy szabad hétvégéje sem a nyáron Korda Györgynek és Balázs Klárinak.
  • Szerző: Ripost

Újra itt a nyár, a fesztiválok és a koncertek időszaka, de csak kevés együttes vagy előadó mondhatja el magáról, hogy szinte minden jelentős eseményen fellép.

De szerencsére ezek közé tartozik a Korda házaspár, Gyuri bácsiék az elmúlt tíz évben állandó fellépői a legnagyobb buliknak. Balázs Klári boldog, amiért még mindig számítanak rájuk, a %%-nak elmondta, soha nem keresik a lehetőséget, mégis csörög a telefon, állandóan hívják őket fellépni. Persze, a népszerűségnek ára van, Klárika nem titkolja, néha túl gyors a tempó.

"Péntektől vasárnapig napi kettő, de megesik, hogy három fellépésünk is van. Nem szeretnék beképzeltnek tűnni, de még mindig hatalmas sikerünk van, szeret bennünket a közönség. Amikor megkérdezik, hogy bírjuk még most is ezt a pörgést, mindig elmondom, hogy az a szeretet, amit a közönség ad, végtelen energiával tölt fel minket. Leírhatatlan az az érzés, többek között ez segít, hogy túléljük a nyarat"

– mosolygott az énekesnő.

Balázs Klári és Korda György menedzser nélkül szervezik a fellépéseiket, mindent maguk intéznek, és kiderült, hogy a koncerthelyszíneken sem várnak el különleges bánásmódot.

Ha kíváncsi vagy, a fellépéseken milyen kívánságokkal rukkol elő a házaspár, olvasd el a %% szerdai lapszámában.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?