SZTÁRDZSÚSZ

Ezért kezdett drasztikus diétába a TV2 sztárja

Kulcsár Edina rajongói értetlenkedve fogadták, hogy kedvencük egy ideje szigorú étrendet követ, szerintük ugyanis egyáltalán nem kéne fogyókúráznia.
  • Szerző: Doris

Életmódváltással kezdte a februárt Kulcsár Edina, intenzív edzéssel és kőkemény diétával szeretné eltüntetni azt a 8 kiló pluszt, amit részben az ünnepek alatt szedett magára. Az egykori szépségkirálynőnek nem volt könnyű időszaka az elmúlt időben, magánéleti válságától és egészségügyi gondjaitól volt hangos a sajtó. Nemrég pedig egy családi tragédia is megrázta.

A feszültséget evéssel vezette le, a finom falatoktól pedig egyből kikerekedett a combja és a csípője. A feleslegtől először léböjtkúrával próbált megszabadulni, majd drasztikus diétába kezdett - rajongói legnagyobb megdöbbenésére. Szerintük ugyanis kedvencüknek egyáltalán nem kéne fogynia.

A kommentek láttán a TV2 műsorvezetője úgy döntött, hogy egy őszinte Facebook-posztban magyarázza el rajongóinak, miért döntött az önsanyargatás mellett.

"Az utóbbi 8-9 hónapban egyáltalán nem volt annyi időm edzeni mint régen, sőt! Voltak hosszú hónapok, hogy el sem jutottam az edzőteremig!
Sajnos ez oda vezetett, hogy 66 kiló lettem bár azt tegyük hozzá, hogy nagyon szerencsés alkat vagyok, mert nem annyira látszik! Hála istennek eloszlik rajtam, de ez nem változtat a tényen!"

- árulta el a közösségi oldalon Edina, aki mindössze 58 kiló volt, amikor két éve királynővé koronázták.

A szépség fő célja, hogy büszkén nézhessen tükörbe, és elsősorban nem rajongóinak, hanem önmagának akar tetszeni.

 

Tisztázzunk pár dolgot DIÉTA!;Felmerült pár kérdés, méghozzá az, hogy én miért diétázom?! NOS!Az azért...

Közzétette: Edina Kulcsar – 2016. február 2.

 

És ezeket olvastad már?