SZTÁRDZSÚSZ

Ezért került az összeomlás szélére szülése előtt Tóth Gabi

Az aranyhangú énekesnő részletesen leírta, mit érzett a szülés előtti pillanatokban.
  • Szerző: BDF

Tóth Gabi komoly pánikbetegséggel küzd, ezért a várandóssága alatt végig nagyon ügyelt arra, hogy ne hatalmasodjon el rajta a félelem, amikor a szülésre gondolt. Szakember segítségével egészen az utolsó hónapig sikerült elnyomnia magában a negatív érzéseket, ám amikor kiderült, hogy kislánya az eredeti időpont helyett korábban érkezik, elhatalmasodott rajta a kétségbeesés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„Nem tudom leírni, mennyire rettegtem. Előtörtek azok az addig elnyomott emlékek a műtétről, a kiszolgáltatottságról, a fájdalomról és nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne omoljak össze” – emlékezett vissza az énekesnő a blogjában a csalad.hu-n, s azt is hozzátette, hogy amint átlépte a kórház küszöbét, egy ősi erő szállta meg, ami megnyugtatta az izgatott kismamát, mégis 159 volt a pulzusa, miközben az orvosok előkészítették a szüléshez.

„Éreztem, hogy kezd úrrá lenni rajtam a pánik, de még mindig tartottam magam. Az aneszteziológus mintha mindig érezte volna, hogy mikor van szükségem rá(...) Kaptam vizes borogatást a homlokomra, alkalmaztam a jóga légzést, és egy ponton, amikor már azt éreztem, hogy elfogyott a levegő, még oxigént is kaptam. Sőt, bevihettem a telefonomat, amin egy előre elkészített lejátszási listát hallgattam nyugtató zenékkel” – mesélte el részletesen a szülés előtti pillanatokat Gabi.

„Némi tili-toli után egyszer csak nagyobb nyomás a gyomromnál, és hipp-hopp, a magasba emelték Hannarózámat” – emlékezett vissza a nagy pillanatra az énekesnő, akinek kislánya érkezésével lett teljes a családja.

És ezeket olvastad már?