SZTÁRDZSÚSZ

Ezért járt orvosnál Csepregi Éva

Beadatta az influenza elleni védőoltást Csepregi Éva! Orvos ismerősei tanácsára jelentkezett be az injekcióra.
  • Szerző: BDF

Csepregi Éva is élt az ingyenes lehetőséggel, és beoltatta magát az influenza elleni védőoltással.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Két hete már, hogy beoltattam magam az influenza elleni védőoltással. Az igazság az, hogy egyébként nem nagyon szoktam, az elmúlt években sem kértem, de most az orvosok is mondták, hogy szükséges lenne” – mondta el a nak az énekesnő.

Fotó: Szabolcs László

Picit érzékeny volt a szúrás helye, és mintha be is náthásodtam volna utána. De megnyugtattak, hogy ez természetes, nem kell megijedni, mert ezek a kisebb „tünetek” előfordulhatnak az oltás után. Néha előjön a felső légúti problémám is, most is egy picit rekedtes a hangom, valószínűleg emiatt és semmi komoly” – folytatta Csepregi, aki hozzátette, rengeteg koncertje maradt el idén. Ez anyagilag nagy kiesést jelent a számára.

Napról napra gondolkozom azon, hogyan vészeljem át ezt az időszakot. Anyagilag nagyon megvisel, hiszen rengeteg buli maradt el, nyolcvannál már abbahagytam a számolást. De be kell, hogy valljam, azon a kevés koncerten is volt bennem félsz a koronavírus miatt. Pláne, hogy a közvetlen környezetemből sokan elkapták a fertőzést. Nagy kiesést jelent ez anyagilag, és sok a veszteség, de amennyire tudom, összehúzom a nadrágszíjat. Próbálom túlélni.”

A Neoton Família énekesnője igyekszik elfoglalni magát. Sokat olvas, filmeket néz és dalokat is ír.

„Szerencsére nem az a helyzet, mint tavasszal, tehát ki lehet menni. De nem unatkozom, igyekszem elfoglalni magam. Bár közeleg a tél, én kicsit nyaralósra vettem a figurát. Olvasok, filmezek, alkotok” – mondta el Éva, aki reméli, sikerül úgy átvészelnie ezt az időszakot, hogy nem kapja el a fertőzést. Ennek érdekében mindent meg is tesz.

„Sokféle vitamint szedek, próbálom az immunrendszeremet erősíteni. Gyömbér, citrom és méz: ezek a titkos fegyvereim. Eddig beváltak” – tette hozzá mosolyogva az énekesnő.

Készül a karácsonyra

Csepregi Éva otthonában látná vendégül a családját. Tervezgeti a karácsonyt, de tudja, hogy a közös vacsorát lehet le kell majd fújnia a vírushelyzet miatt.

„Lett egy téli kertem, és azt tervezem, hogy karácsonykor ott gyűlik össze a család. Nővéremnek lesz a szülinapja, nekem a névnapom. De nem tudom, hogy lesz-e lehetőség az ünneplésre. Attól függ, mik lesznek a rendelkezések.”

 

És ezeket olvastad már?