SZTÁRDZSÚSZ

Ezért hagyta el Lajcsi és családja az országot!

Úgy tûnik, hogy Galambos Lajos felesége nem bírta tovább, felőrölték idegeit a razziák. Ezért döntött úgy a zenész, hogy Mexikóba viszi családját.
  • Szerző: B.D.

Bár a zenész a családjával már Mexikóban pihen, idehaza a rendőrség újabb razziát tartott a birtokán. Galambos Lajosék pedig pont a folyamatos razziák miatt hagyták el az országot. Legalábbis egy neve elhallgatását kérő ismerőse ezt állítja.

"Szó sincs arról, hogy Lajcsiék menekülnének a hatóságok elől. Ugyanis - mint azt korábban is hangoztatta - sem titkolni-, sem pedig szégyellnivalójuk nincsen."

Egyszerűen csak elegük lett abból, hogy az ő nevüket harsogja a sajtó. Amíg azonban Lajos bírja a strapát, addig Boglárka egyre nehezebben viseli, hogy meghurcolják a családját

- mesélte a Színes Ásznak az ismerős, aki szerint Boglárka eddig sziklaszilárd bástyaként emelkedett a család köré. 

"Egy kemény és megingathatatlan asszony, aki most ahelyett, hogy fellélegezne, csak újabb és újabb sebeket kapott. Eddig tartotta magát, ám nála is elszakadt a cérna. Családanyaként ugyanis nem is érhette nagyobb fájdalom annál, hogy a férjét és a gyerekeit tépik ízekre a bulvárlapok hasábjain. Ezt pedig csak tetézte, hogy a folyamatos razziák és áskálódások a hónapokkal ezelőtti sebeit is felszaggatták. Nincs abban semmi meglepő, hogy besokallt ettől"

- méltatlankodott az ismerős.

Tehát nagy valószínűséggel Boglárka belső békéje miatt döntött úgy Lagzi Lajcsi, hogy Mexikóba utazik családjával. Előreláthatólag március 30-ig tartózkodnak majd a tengerentúlon.

És ezeket olvastad már?