SZTÁRDZSÚSZ

Ezért hagyta el az otthonát Gesztesi Károly

A színész nem csak magánéletéről vallott, de azt is elárulta, hol él majd a nyár folyamán, és hol készül egy különleges premierre.
címkék:
  • Szerző: Buster

Ha a hölgyek nem is adják egymásnak a kilincset nála, nem tagadja, hogy bőven akad társasága a szebbik nem képviselői közül.

Szerelmes nem vagyok, de nem unatkozom

– kezdte nevetve Gesztesi Károly a %% napilapnak.

"Maradjunk annyiban, hogy ki-be járnak, akiknek kell. Élem az életem és nem ígérek senkinek semmit, mint ahogyan azt sem várom el, hogy nekem tegyenek ígéreteket. Ettől függetlenül bármikor betoppanhat az életembe valaki, aki miatt újra monogám leszek…”

– mondta a színész, aki hamarosan Törökországba utazik egy filmszerep kedvéért, és hogy golffal lazítson kicsit, majd hazatérve beköltözik egy lillafüredi hotelbe, hogy felkészüljön az őszi nagy dobására.

"Rengeteg szöveget kell bevágnom szeptemberig, amikor is a Belvárosi Színházban bemutatjuk A miniszter megint félrelép című darabot. Ehhez pedig teljes nyugalomra van szükségem. Szerencsére Lajos barátom a szálloda igazgatója, és felajánlotta, hogy költözzek be hozzájuk. Nekem ott megvan a wellness, a gyerekeknek ott a kalandpark, a libegő, és a kisvasút, anyukámnak pedig a termálvíz, szóval kicsit sem vagyok magányos ott sem”

– mesélte Gesztesi.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?