SZTÁRDZSÚSZ

Ezért futhat zátonyra a TV2 sztárjának házassága

Mindenkit megdöbbentett Csipa, aki vasárnap este A Nagy Duett színpadán bevallotta, még soha nem ismert Vivienhez fogható lányt.
  • Szerző: Ripost

A műsorvezető, Csipa kedves szavai hallatán, csak pironkodott, és bár állítja, duettpartnere váratlan bejelentése nem okozott feszültséget otthon, azt azért elismerte, ha férje kapott volna hasonló bókot, az biztosan bántaná.

Mádai Vivien két hónapja alig találkozik férjével, akire az utóbbi hetekben a gyereknevelés terén is nagyobb felelősség hárult. Vivien túl sok munkát vállalt mostanában és nem tagadja, emiatt akadnak otthon konfliktusok. A vasárnap történtek pedig akár még fokozhatták is a házasok közti feszültséget, hiszen Csipa az egész ország előtt vállalta, az elmúlt két hónapban Viven elvarázsolta őt.


A Nagy Duett alatt Vivienben megszerettem az embert, a nőt. Még soha életemben nem találkoztam ilyen nővel… sajnos

– vallotta be Csipa.

Rögtön ezután a műsorvezető, Till Attila jegyezte meg, a huligán szavai majdhogynem felértek egy szerelmi vallomással. Vivien eközben, mint egy kislány mosolygott és láthatóan nem tudott mit kezdeni a helyzettel, de elismerte, maga is hálás a produkciónak, amiért Csipát megismerhette.

De vajon mit szól ehhez a műsorvezető férje, Zoltán, akinek hónapok óta nélkülöznie kell a feleségét? Megtudhatod a keddi %% napilapból.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?