SZTÁRDZSÚSZ

Ezért csináltatta meg melleit a magyar sztárénekes ifjú felesége

Szilágyi Szilvi, Caramel neje pokoli nehéz időszakon ment keresztül kislánya, Szofi születése után. Hasának kötőszövetei szétszakadtak, mellállománya szinte teljesen elsorvadt. El kellett búcsúznia hibátlan testétől, amit sokáig siratott, de végül elfogadta, hogy rosszak a genetikai adottságai, ezért plasztikai sebészhez fordult.
  • Szerző: A.Z.

Caramel csinos felesége, Szilágyi Szilvi egész fiatalon, húszévesen, mindössze 48 kilósan lett várandós, és Szofi növekedését nem bírta a bőre. A nyolcadik hónapban kötőszövetei szétszakadtak, és hiába a sok csodaszer, a terhességi csíkok visszafordíthatatlanul ellepték a hasát. Sőt még egy köldöksérv is rontott a helyzeten.

A mi családunkban a nőknek valamiért nagyon rossz a génállományuk. Nem elég, hogy a hasam berepedezett, a korábban feszes cicim is összeesett, szinte teljesen elsorvadt a mirigyállományom. Szofi nagyon gyorsan abbahagyta a szopizást, és a mellállományom gyakorlatilag elsorvadt. Ott voltam egy csúnya cicivel, egy csúnya hassal

– mesélte szomorú felfedezését a Lokálnak a fiatal anyuka, aki, bár eltartott egy ideig, végül dűlőre jutott magával.

Szilvi őszintén bevallja, hogy mellei azóta korrekciós műtéten estek át, mi több, hasa állapotán is lézeres kezeléssel készül javíttatni.

"Nálam az elfogadás azt jelenti, hogy beszélek róla, vállalom, nem depizek és nem szégyellem magam emiatt, de attól még nem akarok senkit riogatni egy strandon. Nem mutogatom, nem gyűlölöm magam, de nem nyugodtam bele, és ha lehet, akkor igenis javítok a helyzeten" – tette hozzá, akinek férjét, Caramelt egyáltalán nem érdekelték a striák és a kisebb mellek, de nem szólt bele felesége döntéseibe, sőt mindenben támogatja.

És ezeket olvastad már?