SZTÁRDZSÚSZ

Ezért alszik külön szobában Som-Balogh Edina és férje

Som-Balogh Edina immár kétgyerekes anyukaként ragyog a boldogságtól. Most mesélt ez első hetekről négyesben és a nagy változásokról is.
  • Szerző: Z.B.

Som-Balogh Edina boldogabb, mint valaha. Kétgyermekes anyaként úgy érzi, mindene megvan, és a családja a legfontosabb. Már két hónap telt el kislány születése óta, de már pár nappal a szülés után belerázódtak az új rutinba. Az anyuka azt mondja, második babájánál már egyáltalán nem görcsöl, hogy mit, hogyan kellene csinálni, lazít a szabályokon, és mindent úgy csinál, ahogy a kis Lili igényli.

"Néhány hét alatt kialakult az itthoni menetrend. Krisztián hozza és vissza az óvodába Noelt, én pedig a kicsivel legtöbbször itthon vagyok.  Lilike közben beköltözött hozzám a franciaágyunkba, Krisztián pedig átment Noelhez aludni. Így senkit sem keltünk fel éjszaka, én pedig akkor szoptathatom a kislányomat, amikor kéri. Ez most a legjobb megoldás, mivel a férjem hozott-vitt az utóbbi időszakban, végig mellettem volt minden pillanatban, feltornyosultak a munkái, én pedig szeretném, ha éjszaka kipihenné magát, és nem kelne fel akkor, amikor a kicsi és én "- mesélt a hétköznapokról a büszke kétgyerekes anya a Storynak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?