SZTÁRDZSÚSZ

Ezektől a botrányoktól volt hangos A Dal első fordulója

Már most áll a bál az MTVA mûsora körül, sokan ugyanis kemény kritikát fogalmaztak meg az adás után. Fellépők és zsûritagok egyaránt kaptak hideget és meleget.
  • Szerző: MMB.

Szombat este zajlott le A Dal első elődöntője, ám a figyelmet nem kizárólag a tíz produkció, sokkal inkább az azokat övező botrányok kötötték le.

Alekosz a közösségi oldalon rasszistázott

Az Édes Élet sztárja botrányos posztot tett fel Facebook-oldalára, amiben ellenérzését fejezte ki egyes fellépők származásával kapcsolatban. 

Nézem az Eurovíziót és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy afrikai, egy ázsiai, vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen meggyőződésű ember képviselje úgy, hogy ráadásul nem is magyarul énekel

- írta  a félig görög származású Alekosz, akinek bejegyzésén a netezők teljesen kiakadtak. Szerintük túl sokat enged meg magának, többen rasszistának nevezték.

Mohamed Fatima sértettsége

Az énekesnő dalát csúnyán leszólták a zsűritagok, amit az adás után nem hagyott szó nélkül. 

Csak pilláztam a zsűri véleményét hallgatva, hiszen az előadásunkat a zsűrivel közösen találtuk ki. Ha tudták, hogy ez nekik nem fog tetszeni, akkor miért nem szóltak, miért engedték, hogy így maradjon?

"Minket a zenénk minősít, és a közönségünket szeretnénk kiszolgálni, nem pedig egy zsűrit. Elmondták a véleményüket, mi elfogadtuk azt, de nem biztos, hogy ugyanezt gondoljuk magunkról. A történteket én egy edzésnek tartom, és állítólag ami nem öl meg, az megerősít" – árulta el Fatima Kiesése után a Borsnak. Az énekesnői jövőre biztosan nem indul a megmérettetésen.

Valószínűleg a következő forduló is tartogat nekünk meglepő pillanatokat. Kíváncsian várjuk!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?