Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2016.01.02.

Ezekkel a kamuhírekkel sokkoltak minket tavaly

Az emberek változatlanul szeretnek pletykálni, és a rosszindulat sem áll távol egyesektõl. Így megbotránkoztató híresztelésekbõl 2015-ben sem volt hiány.

Sztárjaink idén is rendkívül kitettek magukért, hiszen magánéleti botrányaik, döbbenetes átalakulásaik és hatalmas veszekedéseik mellett egy percünk sem volt unatkozni. Ám számos hírességről olyan hírek is szárnyra kaptak, amiknek semmi köze nem volt az igazsághoz.

Összeállításunkban mi most végigpörgetjük az idei évet, és újra felelevenítjük neked 2015 legnagyobb és legdurvább kamuhíreit.

Gáspár Evelin házassága

Ebben a pletykában az a legmeglepőbb, hogy az egészet a bombaformában lévő lány édesapja, Győzike kezdte el terjeszteni. A salgótarjáni showman ugyanis egy félreérthető fotót tett ki közösségi profiljára, amivel azt sugallta, hogy nagyobbik lánya hamarosan az oltár elé vonul. Evelin végül tisztázta a helyzetet, és egy durva komment kíséretében közölte, hogy esze ágában sincs még férjhez menni.

A Gáspár lány azonban nem úszta meg ennyivel, hiszen nem sokkal később állítólagos terhességével volt tele a sajtó. A rosszindulatú kommentelők ugyanis azt állították, hogy nem is molett, sokkal inkább állapotos a fiatal lány. Evelinnél ez a pletyka teljesen kiverte a biztosítékot, és egy dühös hangvételű bejegyzésben leszögezte: jelenleg egyáltalán nem töri a fejét a gyermekvállaláson.

Iszak Eszter és Dobrády Ákos szakítása

A szexi modell-műsorvezető és a TNT énekese már összeköltöztek és gőzerővel tervezik közös esküvőjüket is. Sokan azonban nem hittek szerelmük komolyságában, éppen ezért számos cikk jelent meg kapcsolatuk zátonyra futásáról. Sőt, még az az álhír is szárnyra kapott, hogy annyira elmérgesedett köztük a viszony, hogy végleg lefújták lagzijukat.

A VIVA műsorvezetője sokáig tűrte a hazugságukat, ám végül egy indulatos Facebook-posztban tiszta vizet öntött a pohárban. Elárulta, hogy semmi nem igaz a szakításukból, és még mindig lángol közöttük a szerelem.

Lajcsi öngyilkossága

Mindenképpen az az egyik legfelháborítóbb dolog, ha valakinek minden ok nélkül halálhírét keltik az interneten. Az előzetesben karácsonyozó Lajcsival kapcsolatban is hasonló tragikus álhírek árasztották el az internetet, melyek szerint a zenész öngyilkos lett a börtönben. Sokan megijedtek az álhír láttán, de a legtöbben kiakadtak a hazugságokat terjesztő cikket olvasva.

Mások is estek egyébként a lájkvadász oldalak áldozatául, hiszen többek között Hernádi Judit és Caramel is elhunyt egyes morbid cikkek szerint.

Kapócs Zsóka szexhirdetése

A színésznő fotóival csúnyán visszaéltek, és egy szexoldalon manipulált félmeztelen képek jelentek meg róla. Zsóka saját Facebook-oldalán reagált a kamu szexhirdetésre, és már egyeztetett is ügyvédjével a megfelelő jogi lépésekkel kapcsolatban.

Állítása szerint sosem készült róla félakt, és viccesen azt is megjegyezte, hogy sűrű teendői mellet amúgy sem lenne ideje ilyen jellegű munkára.

Számos más celebhölgy keveredett már hasonló szexbotrányba, hiszen a csalók Sarka Kata nevével is visszaéltek egy prostiüggyel kapcsolatban. Ezt a megaláztatást Hajdú Péter felesége sem hagyta annyiban, és érthető módon, rács mögött szeretné látni rágalmazóját.  

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt mondta Jürgen Klopp a Liverpool kudarca után

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel