Létrehozva: 2016.01.10.

Ezeken a sztárhíreken tuti ledöbbennél 2016-ban

Az elmúlt évben is számos meghökkentõ hír látott napvilágot a hazai celebekkel kapcsolatban, de mi most összeszedtük, mik lennének az újév legnagyobb meglepetései.

A 2015-ös évben is temérdek megdöbbentő hírt olvashattunk a magyar hírességekről, nagy port kavart például Lagzi Lajcsi letartóztatása vagy éppen Szorcsik H. Viki botrányos magánélete.

Mi most azonban elrugaszkodtunk a valóságtól, és olyan fura elméleteket gyártottunk, melyek hallatán tuti hátast dobnál az újévben.

Sarka Kata és Bálint Antónia nagy békülése

Hajdú Péter felesége és az egykori szépségkirálynő ádáz csatát vívott tavaly, hiszen mindketten a saját maguk igazát próbálták bizonyítani botrányos telefonbeszélgetésük kapcsán. Sarka Kata és Bálint Antónia között emiatt teljesen elmérgesedett a viszony, sőt még a bíróság előtt is egymásnak esett a két celebhölgy.

De mi 2016-ban egy teljesen más típusú hanganyagot szeretnénk lejátszani, amiben Kata és Antónia a gyereknevelésről cseveg, recepteket osztanak meg egymással, sőt kibeszélik magánéletüket is. A nagy kibékülés nálunk mindenképpen benne lenne a top öt meglepetésben, hiszen a régi sebeket elnézve, kevés esély van rá, hogy ellenségből kebelbarátnővé váljon a két anyuka.

Gáspár Győző testépítő versenyt nyer

Győzike megdöbbentő klipjével, érdekes szereléseivel és meglepő kijelentésivel simán elnyerné a 2015-ös év legsokkolóbb celebje címet, így elég nehéz lesz saját magát túlszárnyalnia a salgótarjáni showmannek.

Persze azért sikerülhet neki, de mi már csak azon lepődnénk meg vele kapcsolatban, ha egy testépítő versenyen ő állhatna fel a dobogó legfelső fokára. Hiszen már az is elég meredeken hangzik, hogy izompacsirtává gyúrja magát, de beolajozott, kidolgozott teste láttán nekünk minden bizonnyal tátva maradna a szánk.

Friderikusz Sándor és Berki Krisztián közös műsort kap

Valószínűleg ők azok a tévés személyiségek, akiket többet nem látunk együtt a képernyőn, hiszen az Összezárva Friderikusszal utolsó adásában egyértelművé vált, hogy nem jönnek ki egymással. Berki Krisztián és Friderikusz Sándor személyes ellentéteik miatt tehát bizonyára sosem lesznek barátok, éppen ezért sokakat meglepne, ha egy közös műsort kapnának.

Mi leginkább valamilyen laza show-műsor házigazdáinak tudnánk őket elképzelni, bár a TV2-n induló gyermek tehetségkutató műsorvezetőiként is nagyot alakíthatnának együtt. Sajnos erre nincs sok esély, de a bizarr páros garantáltan sokáig foglalkoztatná a közvéleményt.

Baukó Éva és Alekosz egymásra találása

Az Édes Élet két sztárja veszekedésben mindenképpen viszi a prímet, így bele se merünk gondolni, milyen lenne, ha szerelmespárként civakodnának egymással. Pedig mi szívesen megnéznénk, ahogy Éva féltékenységi jelenetet rendez, vagy éppen azt, hogy a görög csődör romantikus vacsorával várja haza kedvesét.

A mellfik királynője pedig köztudottan vágyik már a családra, így jövőre nem ízléstelen közös képeiket, hanem cuki babafotóikat posztolhatnák rajongói oldalukra.

Pumped Gabo nem készít magáról több félmeztelen képet

Míg egy átlag embernek az a szokatlan, ha ruha nélkül fotózzák, addig a fura táncú celebnél az lenne a legmeglepőbb, ha egy képen nem mutatná meg izmos felsőtestét. Gabo ugyanis minden alkalmat megragad a magamutogatásra, bizarr fotóival pedig folyton kiakasztja az internet népét.

Így az ő esetében mindenki teljesen ledöbbenne, ha nem készítene több provokatív képet, és a továbbiakban kizárólag felöltözve mosolyogna a kamerába.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlanul megszűnik egy hazai tévécsatorna

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

life.hu

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Az Oroszlán hullámvasúton utazik, a Szűznek önvizsgálatra van szüksége

vg.hu

Megszűnik egy közkedvelt tévécsatorna, már csak néhány hétig sugározza a műsorait

life.hu

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek

SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Aleksandra elárverezi egyik kedvenc luxusholmiját