SZTÁRDZSÚSZ

Ezek a sztárok kényszeresen hazudnak a korukról

A sztárok nemcsak rendkívül ismertek, de elképesztően hiúak is. Ezért többen megrögzötten hazudnak, ha a születési évük szóba kerül.
  • Szerző:

Ha az ember híressé válik, akkor rövid időn belül mindent kiderítenek róla. Ennek fényében meglepő, mennyien hiszik azt, hogy eltitkolhatják például a valódi életkorukat. Íme, a legjobb példák!

Nicole Scherzinger

A Pussycat Dolls egykori vezetőjét egy interjúban szembesítették azzal, hogy a banda hivatalos oldalán 28 évesnek tüntetik fel, miközben a születési papírjai alapján már rég elmúlt 30. Az énekesnő pedig annyit reagált, hogy nagyobbat kellett volna hazudnia, nemcsak két évet letagadnia.

Geri Halliwell

A Spice Girls megalakulásakor 21 évesnek állította magát, és csak később ismerte be, hogy már akkor 25 volt. De még a többiek előtt is titkolta a valódi korát, így egyfolytában azon viccelődtek a lányok, hogy éveken keresztül a 29. szülinapját ünnepelte.

Ashton Kutcher

A most 37 éves színész nagyon sokáig négy évvel mondta magát fiatalabbnak. Aztán hirtelen jött egy újságíró, és feltette a kérdést, hogy mégis miként lehet az ikertestvére négy évvel öregebb nála?

Jennifer Lopez

Lopez összesen egy évvel fiatalította magát, de azt azóta se árulta el, miért volt neki hosszú időn át fontos, hogy 1970-es születésűnek mondja magát 1969-es helyett.

Sandra Bullock

Nem csak fiatalítani kell, hanem néha öregíteni is: a Szerelmi bájital című film producereinek azt hazudta Sandy, hogy idősebb a valós koránál. Mert a karaktere a forgatókönyv szerint túl volt már a harmincon. Fura mód senki nem is nézett utána a születési évének.

Fergie

Talán a különleges hangú énekesnő próbált meg a legpofátlanabbul csalni a korával. Amikor 2003-ban kilépett a Wild Orchidból, és beszállt a Black Eyed Peas-be, hirtelen fiatalabb lett 5 évvel. A kitalált korához a mai napig ragaszkodik, és azt állítja, hogy a kemény drogos évek, valamint a plasztikai beavatkozások miatt néz ki idősebbnek.

Magyar vonalról sajnos nem tudunk igazán jó példát felhozni, de mindenképp figyelemre méltó Kiszel Tünde teljesítménye, aki egyszerűen nem hajlandó elmondani, hány éves pontosan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?