SZTÁRDZSÚSZ

Ez őrület: a legnagyobb szupersztár jön jövőre a Szigetre

Lehullt a lepel, kiderült, ki lesz a 2019-es Sziget fesztivál egyik legjobban várt fellépője.
  • Szerző: bdf

Ed Sheeran alig 10 éve lépett a zenei pályára, azóta bezsebelt több mint 100 zenei díjat, köztük 4 Grammyt, klipjeit több milliárdszor nézték meg a legnagyobb videomegosztón.

A Shape of yout például majdnem 4 milliárdszor, nem beszélve arról, hogy tavaly ő volt a világon a legtöbb eladást produkáló zenész. A Grammy-díjak mellett van a vitrinben 4 Ivor Novello-díj, 5 BRIT Awards, 6 Billboard Awards és tavaly a Brit Birodalom Rendje tagja is lett, ez utóbbi elismerést a zenei tevékenységével és a jótékonyság terén végzett szolgálataival érdemelte ki.

„Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt.

Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadion-koncertek mellett

– mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

„A Sziget történetében ilyen korán még nem hoztunk nyilvánosságra headlinert. Generációjának legjobb zeneszerzője nem csupán az egyik legaktuálisabb sztár a popvilágban, de a Sziget „Love Revolution” koncepciójában is egy emblematikus szereplő, tudván, hogy például jelentős szerepet játszik a drop4drop által indított jótékonysági kampányban, ami azt tűzte ki céljául, hogy a világban minél többen juthassanak tiszta vízhez" – tette hozzá Kádár, aki emlékeztetett, hogy a Love Revolution egyik alappillére a környezettudatosság, azon belül is az élő víz védelme.

Jó hír az is, hogy október 1-én délelőtt 10 órakor indul az úgynevezett Szitizen Prime akció, amikor a leggyorsabb jegyvásárlók az első 24 órában – vagy a készlet erejéig – olcsóbban vásárolhatnak 7 és 5 napos bérleteket (a 7 napost például a teljes árnál 20 ezer forinttal kedvezőbb áron). Az akcióban minden vásárló egy szigetes ajándékcsomaggal is gazdagabb lesz.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?