SZTÁRDZSÚSZ

Ez komoly? Nem hiszed el, mivel gyógyul ki betegségéből Orbán Józsi

Nagyon legyengítette a hónapokon át tartó fekvés, teljesen elfáradtak az izmai.
  • Szerző: Doris

Barátjával sétálgatva, és néhány pohár sört legurítva gyógyul Orbán Józsi, a 100 Folk Celsius frontembere, akinél tavaly ősszel diagnosztizáltak tüdő- és agydaganatot. Ám a szakszerű kezeléseknek és a 70 éves zenész élni akarásának köszönhetően mára sokat javult az állapota.

"Nem akarok panaszkodni, mert jól megy a sorom. A szeretteim mellettem vannak, főznek rám mindennap, ráadásul Benkő Balázs barátom is támogat, igazi hajcsárként, és naponta levonszol sétálni, nem engedi, hogy teljesen ellustuljak. Nemigen van étvágyam, de a sertéshúst szívesen eszem, és egy pohár sör is legurul néha"

- mesélte nevetve a Blikknek Orbán, aki a testmozgást sem hanyagolja el, szobabiciklin teker.

"Muszáj mozognom, még akkor is, ha sokszor nehezemre esik! Húszféle gyógyszert szedek, amelyek sokszor kedvetlenné és erőtlenné tesznek, de próbálom megerőltetni magam. Az utóbbi hónapokban kilenc dalt írtam, szeretném őket mihamarabb előadni a közönségemnek, de egyelőre nem érzek hozzá elég energiát, hogy színpadra álljak. Nagyon legyengített ez a hónapokon át tartó fekvés, teljesen elfáradtak az izmaim. Most az a legfontosabb, hogy megerősödjek! Szerencsém van, hogy ennyi barát támogat, és számíthatok rájuk, nélkülük biztosan nem menne"

- mondta.

Állapotán persze az is sokat javít, hogy nemrég visszatért hozzá a szerelme, és rendszeresen látogatja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?