SZTÁRDZSÚSZ

Ez elég csúnya! Így néz ki a TV2 műsorvezetőjének megműtött lába

Krónikus betegsége miatt feküdt újra kés alá bő egy hete Szebeni István. A Tények műsorvezetője életét már több mint tíz éve keseríti meg a visszér.
  • Szerző: BDF

Szebeni István bal lábát immáron harmadik alkalommal operálták. Az első beavatkozáson 30 éves kora előtt esett át, de 13 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az orvosok megleljék a probléma forrását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Harminc se voltam, amikor legelőször műtöttek. Akkor a combtőtől egészen a bokáig húzódó 3-4 cm átmérőjű eret operálták ki. Megnyugtattak, hogy az eltávolított ér szerepét átveszi a többi. De nem klappoltak a dolgok, ezért egy második beavatkozással korrigáltak rajta. Nem altattak, helyi érzéstelenítéssel vágták ki, nehezen, de ki lehetett bírni” – magyarázta a -nak Szebeni, aki hozzátette, idén nyáron ismét kiújultak a panaszai.

„Egy darabig minden jó volt, majd jelentkeztek a már jól ismert tünetek. Augusztus elején fel is hívtam a dokimat. Rögtön elküldtek különféle vizsgálatokra, az eredményekből pedig végre kiderült a probléma forrása. Így a harmadik műtéttel már elzárták a hibás verőeret – újságolta a tévés, aki szépen gyógyul, néhány nappal a beavatkozás után már munkába is állt.

Fotó: Ripost

„Kaptam kompressziós harisnyát, amit becsületesen hordok. Legalábbis még néhány hétig biztosan” – kacarászott Szebeni, aki lapunknak megsúgta, néha bizony megszegi az orvosi utasításokat és leveszi. Combtőig kell húzni a harisnyát és patakokban ömlik rólam a víz, amikor próbálom ”belegyömöszölni„ a lábamat. Ráadásul rám parancsoltak, hogy pihentetnem kell. Erre odafigyelek, hiszen kifejezetten nem jó, ha fekszem. Ezért is tértem rögtön vissza a képernyőre. Szerencsére a munkában nem befolyásol. A szerkesztőségben, és adás közben is fel van polcolva a lábam, mint legutóbb Ancsának volt.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Harisnya fel!?Lábam felpolcolva, nincs lazsálás, hatkor Tények!❤️ Jó hétvégét Nektek!☀️Ölelés❤️

Szebeni István (@szebeni_istvan) által megosztott bejegyzés,

Bár a kórházból gyorsan szabadult a tévés, háromhetes injekció-kúrát írtak fel neki a szakemberek. Erre a trombózis kialakulásának megakadályozása miatt van szükség.

Erről a részleteket elolvashatod a napilap pénteki számában.

És ezeket olvastad már?