SZTÁRDZSÚSZ

Ez durva, nagyon beteg dolgokat árult el exéről Halle Berry

Az 53 éves sztáranyuka gyermeke apjával többször is összetűzésbe került.
  • Szerző: Ripost

Halle Berry azt állítja, hogy exe, Gabriel Aubry „vérfertőző viszonyt” ápolt az egyik családtagjával és „rasszista indokból lelkileg bántalmazta” őt. Mindez egy újonnan feltárt jogi dokumentumból derült ki, amelyet az egykori pár 2011-es összetűzése után készítettek. Aubry és Berry a közös kislányuk miatt vesztek össze.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Berry és Aubry kapcsolata 2005-ben kezdődött, 2008-ban született meg kislányuk, Nahla. A színésznő azzal vádolta meg exét, hogy megtagadta, hogy lányuk félvér, mert rasszista.

A színésznő állítása szerint exe vérfertőző kapcsolata tönkretette a szexuális életüket is, egy év alatt mindössze háromszor feküdtek le egymással. Azzal is megvádolta gyermeke apját, hogy kezeletlen mentális problémái voltak, például depresszióval és szorongással küzdött.

2011-ben Halle Berry Nahlával Franciaországba akart költözni, hogy akkori párjával, Olivier Martinezzel élhessen, de a bírák elutasították a kérelmét. Aubry és Martinez ekkor verekedett össze a színésznő otthonában. Mindketten kórházba kerültek – írja a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?