SZTÁRDZSÚSZ

Ez derült ki Liptai Claudia jövőjéről

Lesznek, akik hatalmas bulival ünnepelnek és lesznek, akik titokban állnak oltár elé, de hogy hírességeink 2018-ban is házasodnak, az biztos!
  • Szerző: ripost

Liptai Claudia és Pataki Ádám

A sztáranyukát 2017 tavaszán jegyezte el cukrászmester kedvese, Pataki Ádám. A szerelmesek a szokásos vakációjukat töltötték a barátaikkal, Claudia pedig semmit sem sejtett a romantikus lánykérésből, amire persze igent mondott. A sztárpárnak 2016 októberében született meg első közös gyereke, Marcell Ádám. Így az azt követő eljegyzés cseppet sem volt meglepő. És, hogy miért számíthatunk idén az esküvőre? Erre Claudia maga adott választ a Mokkában. "Ádámnak azt tanácsolta az édesapja, ha majd megkéri egy nő kezét, vagy vegye el egy éven belül, vagy ne vegye el soha. Ádám pedig egy rendes gyerek..." - mondta el a sztáranyuka.

Istenes Bence és Csobot Adél

A szerelmesek egy tehetségkutatóban ismerték meg egymást, 2012 óta alkotnak egy párt, de köztudott, hogy kapcsolatuk cseppet sem volt zökkenőmentes. Többször szüneteltettek és szakítottak, a harmóniát közös kisfiúk, Nátán érkezése hozta meg. Már nagyon vártunk az eljegyzésről szóló híreket, amik végül kora ősszel árasztották el az internetet. A közelgő esküvőről még nem árultak el részleteket. És a helyszín is kérdéses. Kölnben, Budapesten vagy Erdélyben lesz? Hamarosan kiderül!

Kiss Ramóna és Lékai Máté

 

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Barátságból lett szerelem Kiss Ramóna és Lékai Máté között. A műsorvezető ujjára kicsivel több mint fél év után húzott gyűrűt kézilabdázó kedvese. „Rami nem gondolta, hogy Máté megkéri a kezét, de úszik a boldogságban” – mesélte a pár közeli barátja, aki úgy tudja, a jegyesek már javában tervezik a 2018-as esküvőjüket. Rami ráadásul nemrégiben azt nyilatkozta, már a megfelelő helyszínt is megtalálta a nagy napra.

Mészáros Árpád Zsolt és párja, Brigi

Az Operettszínház sztárja már két évvel ezelőtt eljegyezte kedvesét, a 26 éves Brigit, de akkor a kisfiuk érkezése miatt elhalasztották az esküvőt. A két és fél éves Árpika MÁZS szerint már elég nagy ahhoz, hogy asszisztáljon a nagy eseményen. Ráadásul az énekes-színész egy hetilapnak súgta meg, hogy tervei szerint 2018-ban végre oltár elé kísérheti szerelmét.

Harry herceg és Meghan Markle

2018-ban az év esküvője biztosan Harry herceg és Meghan Markle nevéhez fűződik majd. A brit királyi családhoz köthető lagzik mindig hatalmas médiacirkusznak számítanak, és azt, hogy ez most sem lesz másképp, bizonyítja a novemberi eljegyzés óriási hírverése. A pár május 26-án, szombaton mondja ki a boldogító igeneket. Ez pedig azért különleges, mert a tradíció szerint a királyi esküvők hétköznapra esnek, a britek pedig a neves alkalomból extra szabadnapot kapnak. Ami most elmarad, sőt még az angol labdarúgó kupa döntőjével is egy napra esik a menyegző, ami a legnagyobb fociesemény a szigetországban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?