SZTÁRDZSÚSZ

Ez a nyár a 40 fölötti bikinis nőké! - Fotók

Túl a negyedik x-en a legtöbb nő elveszíti az önbizalmát. Ellenben a sztárvilágban akad néhány olyan különleges hölgy, aki jobban néz ki, mint bármikor.
  • Szerző: The_M

Az lehet, hogy a hőség sokak életét megkeseríti itthon és a világ többi részén is, de van egy óriási előnye. Méghozzá az, hogy mindenki fürdőruhára vetkőzik. Így a sztárok is, akik közül az elmúlt napokban nem az ifjú generáció tagjai nyűgöztek le mindenkit, hanem a negyvenes-ötvenes nők.

Bár ránézésre senki nem mondaná meg, hogy nem max. a harmincas éveikben járnak, ugyanis annyira tökéletesen néznek ki még mindig. A %% pedig most jól megmutatja őket, mert megérdemlik az elismerő pillantásokat.

Kylie Minogue

A 47 éves ausztrál minibombázó az Olasz Riviéra partjainál nyaral éppen, és minden gond nélkül vetkőzött bikinire, miközben egy jachton élvezte a napot és a vizet.

Elle Macpherson

Az ötvenegy éves topmodell nem hiába kapta A Test becenevet, hiszen jelenleg is nehéz lenne nála jobb formában lévő nőt találni. Mindezt két szülés után. Ausztráliában valami csodaszer lehet a levegőben vagy a vízben, hogy ilyen örökfiatal bombázókat termel ki a kontinens.

Eva Longoria

Az egykori született feleség Capri szigetét varázsolta el a külsejével. Méghozzá teljesen jogosan, hiszen 40 évesen is úgy néz ki, mint amikor megismertük a tévében.

Vanessa Paradis

Negyed évszázaddal ezelőtt kezdte a modellkarrierjét, de az első fotózása akár tegnap is lehetett volna, hiszen 42 éves korára sem változott semmit. Szóval érthetetlen, hogy Johnny Depp miért cserélte le két közös gyerek után.

Jerry Hall

Mick Jagger ex-felesége a divattörténelem egyik leglegendásabb modellje, és a mai napig látszik rajta, hogy miért is. Ugyan a bőre már nem tökéletes, de négy szülés után, a hatvan küszöbén ez aligha felróható.

Jennifer Flavin

Sylvester Stallone jelenlegi felesége szintén topmodellként kereste a kenyerét korábban, de akár ma is vonulhatna a kifutókon, 46 esztendősen. Három gyereke és az üzleti vállalkozásai mellett is szakít időt a testére, aminek megvan az eredménye.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?