SZTÁRDZSÚSZ

Ez a különleges ajándék változtatta meg Vastag Csaba életét

Az énekessel a Varázslatos Life Karácsony felvételén találkozunk, ahol a Ripostot beavatta egy igazi családi titokba. Elmondta, melyik volt a legemlékezetesebb karácsonya.
  • Szerző: BDF

Vastag Csaba minden évben nagyon várja a karácsonyt, hiszen ez az az időszak az életében, amikor egy napra kicsit kiszállhat a világ őrült körfogásából, és visszatérhet gyermekkorának egyik kedvenc helyszínére, a szülői házba. Végre magához ölelheti édesanyját, amire év közben csak nagyon ritkán van lehetősége, és találkozik két öccsével, Balázzsal és Tamással is. Bár hárman vannak fiútestvérek, a fa feldíszítése szinte minden évben az ő feladatuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor /

„A karácsonyfát a testvéreimmel öltöztetjük ünnepi pompába. Amíg anyuék főznek, ezt ránk bízzák, de mindig nagy örömmel csináljuk. Közben jókat beszélgetünk, cukkoljuk egymást. Ráadásul van csomó olyan dísz, amit már harminc éve felteszünk a fára, és mindegyikhez köthető valamilyen szép emlék, amire jó visszagondolni” – mondta Csaba, aki elmesélte az egyik legszebb karácsonyi emlékét.

„Egy görkorcsolyát kértem, de azt láttam, hogy egy hatalmas doboz van a fa alatt. Amikor kibontottam, nagyon boldog voltam, mert egy asztali számítógép volt benne. Nagyon komoly volt, mert apukám a spórolt pénzéből vásárolta meg nekünk. Teljesen megváltoztatta az életünket az a karácsony az öcsémmel, mert bekapcsolódtunk a világ körforgásába. Akkor arról szólt az ünnep, hogy kicsit felfedeztük a kibernetikus galaxist” – emlékezett vissza az énekes, aki ma már másként tekint az ünnepekre, mint korábban.

Erről a további részleteket elolvashatod a napilap csütörtöki számában, amiben azt is megtudhatod, mi kerül a Vastag család asztalára karácsonykor. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?