SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív videó: Összehozta a koronavírus Béres Alexandra családját

A 44 éves fitneszedző mindennek igyekszik a pozitív oldalát nézni, így van a koronavírus-járvánnyal is. A Ripost kamerája előtt vallott az elmúlt időszakról!
  • Szerző: Doris

Béres Alexandra fergeteges hangulatú órát tartott szombaton a FitBalance Aréna 2020-on, ami az ország legnagyobb sportfesztiválja, és szerencsére idén sem maradt el, szigorú óvintézkedések mellett tartották meg, a fegyelemé volt a főszerep.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Béres Alexandra / Facebook

A 44 éves fitneszedzőnek órási élmény volt, hogy ismét élőben dolgoztathatja meg a sportkedvelőket, hiszen a karanténhelyzet idején erre csak online volt lehetősége. Alexandra nem titkolta, ő is nehezen élte meg az elmúlt időszakot, de azért megtalálta benne a pozitívumot is!

„Edzőként ez egy nehéz időszak, mert minden edző a szemekből táplálkozik, a visszajelzésekből. Így látjuk azt, hogy mennyire fáradnak el a vendégek az óránkon. Ezt nagyon nehéz egy piros gomb és egy telefon előtt megtenni. Megtettük, amíg muszáj volt, de most már nagyon örülünk, hogy személyesen is tudunk órát tartani a vendégeknek” – kezdte a -nak Alexandra, majd arra is kitért: családanyaként hogyan viselte az összezártságot.

„Sokkal többet tudtam velük lenni, mint máskor, ezért pozitív része is volt ennek a helyzetnek. Mindamellett, hogy ez egy nagyon nehéz és szomorú helyzet sokaknak, én nem éltem meg tragédiaként, de szerencsére körülöttem nem is volt tragédia” – mesélte a tréner.

Alexandra egyébként annak ellenére szuper órát tartott, hogy nem olyan régen eltörte a kezét. Állapotáról is vallott a videóban!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?