SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív interjú: Újra dübörög Lagzi Lajcsi tévés biznisze

Nem akarjuk elkiabálni, de úgy tûnik, a börtönt is megjárt trombitás élete kezd egyenesbe jönni. Új mûsorral jelentkezik. Erről mesélt a Ripostnak.
  • Szerző: BDF

A magyar szórakoztató szektor nagyágyúja a TV2-höz tartozó Zenebutik nevű csatornán tűnik fel újra. Azt mondta, hatalmas show-val várja a szórakozni vágyókat.

"Az új Dáridó a romkocsmák hangulatát idézi.

Az újonnan debütáló műsorban nem a megszokott régi, kockás terítős show kerül a palettára

- kezdte a %%-nak Lajcsi, aki azt is elárulta, sok magyar szerepelni vágyó előadó jelentkezett, de sajnos nem tudtak mindenkit fogadni.

"Rengetegen szerettek volna fellépni a Dáridóban, ám egyelőre nem tudtuk úgy megszervezni a dolgokat, hogy mindenki beleférjen az időbe. Ami késik, nem múlik. Igyekszünk mindenki fogadni."

A meghurcolt trombitás elmondta, a létszámstoptól függetlenül is számos híres magyar énekeslegenda teszi tiszteletét a műsorban.

"Csak, hogy néhány nevet említsek: Csepregi Éva, Szandi, Szabó Ádám, Bodnár Attila, Szűcs Judith, Dolly, Soltész Rezső és nem utolsósorban jó barátom, Gesztesi Károly."

Lajcsi sosem titkolta, erős baráti szálak fűzik Gesztesihez. Nagyon örül neki, hogy végre beadta a derekát, és ő is szerepel az adásban.

"Karcsival negyvenéves barátság köt össze minket. Õ sosem volt még vendég nálam. Mindig is távol állt tőle a kockás terítős hangulat. Akkor nem akart részt venni.

Most szerencsére meggondolta magát. Tetszik neki az új arculat.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?