SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív interjú: Így ünnepelte győzelmét a TV2 legújabb sztárja!

Szabó Bence elképesztően szoros versenyben nyerte meg a Kismenők első évadát. A merész álmokat dédelgető fiú őszintén mesélt a Ripostnak terveiről, na és az átmulatott éjszakáról!

Szabó Bence, a Kismenők egyik legnagyobb esélyese Feke Pállal lépett színpadra szombat este a TV2 tehetségkutatójának fináléjában. A Padlás című musical egyik lírai dalával, a Fényév távolsággal készültek, produkciójukkal pedig könnyekig hatották a nézőket.

Bár a mezőny nagyon erős volt, a zsűri döntése alapján végül Bence vihette haza a fődíjat. A tizenegy éves tehetség lelkesen, igaz, kissé álmosan mesélt a %RIPOST%-nak, hiszen egész vasárnap hajnalig ünnepelt!

"Anyukámék most először engedték meg, hogy ilyen sokáig fennmaradjak. Kétszer is koccintottunk gyerekpezsgővel! Azóta is percenként csöngetnek be hozzánk a barátok, szomszédok, hogy gratuláljanak"

- áradozott Bence.

A fényes karrier előtt álló fiú ugyan pontosa még nem tudja, mihez kezd a kétmillió forintos nyereménnyel. Vélhetően arra fordítja majd, hogy megvalósítsa legnagyobb álmát, és híres operaénekes legyen.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?