SZTÁRDZSÚSZ

Ettől várják a győzelmet A Nagy Duett versenyzői

Minden A Nagy Duett szereplő hisz valamiben vagy csak babonás, ezért lapul a zsebében egy kabala, amit mindenhova magával visz. Bízva abban, hogy ez jótékony energiáival segíti őt a sikerhez.
  • Szerző: Ripost

A Nagy Duett néhány női versenyzője sem kivétel ez alól, szerintük is szükség van karkötőre, rúzsra, bagolyra a győzelemhez. Meglátjuk, hiszen vasárnap este elstartol A Nagy Duett.

Fábián Juli nosztalgiázik egy kicsit, amikor a kabaláira pillant.

"A kristálykarkötők energiát adnak nekem és feltöltenek. Azért is fontosak, mert Brazíliában vettem őket, és amikor rájuk nézek, felidézik azokat a szép pillanatokat és a nyugalmat, amit akkor és ott éreztem"

– árulta el az énekesnő. Juli csak az első szerepléstől tart egy kicsit, mert tudja, hogy később belerázódnak párjával a buliba.

Mádai Vivien táskájában tizennégy éves kora óta lapul egy kis bagoly és ez máig nem változott. A tollas elkíséri majd a vasárnapi A Nagy Duettbe is.

Kamaszkorom óta velem van egy kis bagoly. Életem minden fontos eseményén ott volt, ilyen volt az érettségim, a diplomaosztóm, de a castingokon is belőle merítettem erőt.

Nagyrészt egyébként az imába szoktam kapaszkodni, de ha a kabalámról kérdeznek, akkor a kis baglyomat kell megemlítenem”

– árulta el Vivien, akinek szüksége is lesz a segítségre, mert nagyon izgulós típus.

Tolvai Reni a rúzsra esküszik, de még a sminkelés előtt megiszik egy bögre teát. "Tudom, hogy furcsán hangzik, de nekem nagyon fontos, hogy éneklés közben legyen rúzs a számon. Ha nincs rajtam rúzs, a szám sem úgy nyúlik, ezért nem is énekelek nélküle. Van még egy szerencsehozóm, egy varázslatos teakészítmény. Direkt énekeseknek fejlesztették, ha megiszom, olyan érzés, mintha be lenne balzsamozva a hangszálam, csodálatos

– tudtuk meg Renitől, aki már alig várja, hogy Danny Blue-val végre birtokba vegyék a színpadot.

Zimány Linda kabalája a kiskutyája, Dior.

"A szüleimtől kaptam a 30. születésnapomra. Nagyon régóta vágytam már egy tündéri kutyusra és az én fehér kis szőrpamacsomnál édesebb kis társat nem is kaphattam volna. Igazi kiscsaj, aki szerencsére nagyon hamar megszokta a pörgős életvitelt. Persze arra figyelek, hogy csak olyan helyre vigyem magammal, ami neki is kényelmes. Nagyon sokat vagyunk együtt, ő az én kis kutyagyerekem. Remélem, A Nagy Duettben is szerencsét hoz majd.”

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?