SZTÁRDZSÚSZ

Esztergályos Cecília: Erre különösen odafigyelek, nehogy baj legyen

A Kossuth-díjas színésznőt a családja figyelmeztette, hogy legyen nagyon óvatos.
  • Szerző: BDF

Esztergályos Cecília imád telefonálni, és bár a kormány hétfőtől enyhített a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokon, a színésznő azt mondta, hogy a biztonsága érdekében egy ideig még telefonon keresztül kívánja tartani a kapcsolatot a családdal és a barátaival. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas művésznő esetében viszont nagy veszélyforrást is jelenthet az állandó telefonálás, hiszen ahogyan a is beszámolt róla, az unokázós csalók alkalmazkodva a pandémiához új, a koronavírussal kapcsolatos hazugságokkal próbálnak pénzt kicsikarni az idősektől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A 77 éves színésznő azonban naprakész, folyamatosan figyeli a híreket és a családja is a lelkére kötötte, hogy soha, semmilyen esetben ne vegye fel a telefont, ha idegen számról keresik.

„Vannak ezek a, hogy is mondjam szép szóval, betyárok, akik hívogatják az időseket, hogy pénzt húzzanak le tőlük. Azt mondják, alkalmazkodtak a járványhelyzethez. Ilyet, komolyan mondom, hihetetlen. Én imádok telefonálni, ezért is figyelmeztetett a család már a karantén legelején, hogy idegen számot sose vegyek fel. Erre különösen odafigyelek, nehogy baj legyen” – mondta el a -nak Esztergályos Cecília.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?